Beauty top 5 :Στο νεσεσέρ μας αυτή την εβδομάδα!

Βιβή Αγγελάκη
Beauty top 5 :Στο νεσεσέρ μας αυτή την εβδομάδα!

Η Άνοιξη μπήκε, η φύση οργιάζει, τα λουλούδια ανθίζουν και το νεσεσέρ μας χρειάζεται σίγουρα μια ανανέωση ενόψει νέας σεζόν. Εμείς ξεκινάμε, λοιπόν, από αυτή τη στήλη να σε ενημερώνουμε κάθε εβδομάδα για τα beauty top 5 του νεσεσέρ μας!

Γι αυτή την εβδόμαδα, λοιπόν, στο νεσεσέρ μας έχουμε:

Aroma Svelt Body Firming Oil- in- cream από τη Decléor: Μια κρέμα- έλαιο για σύσφιξη του περιγράμματος του σώματος με 100% φυσική προέλευση, γιατί καλοκαίρι έρχεται μην το ξεχνάμε!

01 04 16 resize 04 06a2d

Πλούσια σε φυτικά έλαια, αυτή η κρέμα- έλαιο με δράση σύσφιξης, τόνωσης και αναζωογόνησης, θρέφει το δέρμα βελτιώνοντας την υφή και την ελαστικότητά του, σε συνδυασμό με μασάζ. Τα αιθέρια έλαια αγκαλιάζουν το σώμα με μικροσταγονίδια και απορροφούνται τέλεια μέσω του μασάζ καθώς η υφή του προϊόντος είναι ειδικά σχεδιασμένη για να το διευκολύνει. Αφήνει την επιδερμίδα πιο σφριγηλή, λεία, απαλή και τονωμένη ώστε μέρα με τη μέρα να ανακτά τη ζωτικότητά της. Όσο για τη χρήση της... εφαρμόζουμε μία μικρή ποσότητα το πρωί ή και το βράδυ στις περιοχές που είναι πιο επιρρεπής στη χαλάρωση (μηροί, κοιλιά, μπράτσα). Τα προϊόντα Decleor στην Ελλάδα διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα Carelab by Attica και στα καταστήματα Beautycom.


Vidal Argan Oil: Μία ξεχωριστή πρόταση περιποίησης για το μπάνιο με τα οφέλη του argan oil (που πίστεψέ με, θεωρείται από τα θαυματουργά έλαια στο beaute μας)

01 04 16 resize 03 d34b4

To αργανέλαιο είναι γνωστό για τα πλούσια θρεπτικά συστατικά του και το θετικό αποτέλεσμα που έχουν στο δέρμα τα ενεργά του συστατικά όπως η βιταμίνη Ε και τα Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6 λιπαρά οξέα. Το Vidal Argan Oil εμπλουτισμένο με έλαιο Argan, καθαρίζει απαλά και θρέφει το δέρμα, αφήνοντας το μεταξένια απαλό για μεγάλο χρονικό διάστημα.


Volume Up Κραγιόν με υαλουρονικό από την Md Professionnel για ζουμερά χείλη!

01 04 16 resize 02 c6f28

Με την πρωτοποριακή σύνθεσή του σε υαλουρονικό να προσφέρει ουσιαστική ενυδάτωση και προστασία στα χείλη, το Volume Up Lipstick συμβάλλει τόσο στη διατήρηση της ελαστικότητάς τους όσο και στον ανασχηματισμό τους. Δίνει όγκο, βελτιώνει το περίγραμμά και διορθώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες γύρω από αυτά. Επιπλέον, είναι υποαλλεργικό, δεν περιέχει συντηρητικά και -λόγω της σύστασής τους-διατηρεί το χρώμα στα χείλη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τι άλλο θέλουμε;


Zendium, για λαμπερό χαμόγελο! Η πρώτη παγκοσμίως οδοντόκρεμα με ένζυμα και πρωτεΐνες, ίδια με αυτά που χρησιμοποιεί το στόμα μας για να προστατεύεται φυσικά από τα βακτήρια!

Zendium Complete Protection f50a3


Η Zendium είναι μια επαναστατική προσέγγιση στη στοματική προστασία: δεν χρησιμοποιεί αντιβακτηριακούς παράγοντες, περιέχει ένζυμα και πρωτεΐνες, μερικά από τα οποία χρησιμοποιεί το ίδιο το στόμα μας για να καταπολεμήσει τα βακτήρια. Με τον τρόπο αυτό «συνεργάζεται» με το σάλιο μας, και ενισχύει τη φυσική άμυνα του στόματος ενάντια στα αίτια που προκαλούν προβλήματα στα δόντια και τα ούλα. Έχει ήπια σύνθεση χωρίς SLS, με ήπιο παράγοντα αφρισμού και διακριτική γεύση, δεν αλλοιώνει την αντίληψη της γεύσης και σέβεται τους μαλακούς ιστούς του στόματος. Γι αυτό η Zendium είναι αποτελεσματική αλλά ήπια ταυτόχρονα, κατάλληλη και για άτομα που έχουν τάση να εμφανίζουν στοματικά έλκη. Το σύστημα τριών ενζύμων και τριών πρωτεϊνών της Zendium συνδυάζεται με το φθόριο, που ενδυναμώνει την αδαμαντίνη των δοντιών και προστατεύει από την τερηδόνα. Εξάλλου, στο λαμπερό χαμόγελο, ποιος λέει "όχι";


Βερνίκι Sally Hansen και συγκεκριμένα η απόχρωση Purple Heart

sally 50a96

Αυτή την εβδομάδα επιλέγουμε απαλό μωβ, λιλά για τα νύχια μας και βρήκαμε την τέλεια purple heart απόχρωση από την συλλογή νυχιών της Sally Hansen, που θα δώσει έναν ανοιξιάτικο τόνο στο όλο look μας! Απλά, φανταστικό παστέλ χρώμα για ακόμη πιο τέλεια μανικιούρ!