Τι ζητάς τελικά από το αποσμητικό σου; Προστασία ή φροντίδα;

Βιβή Αγγελάκη
Τι ζητάς τελικά από το αποσμητικό σου; Προστασία ή φροντίδα;

Γνώριζες ότι η περιοχή της μασχάλης είναι από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του σώματoς; Κι όμως, είναι το σημείο του σώματός μας που χρειάζεται περισσότερη προσοχή και δυστυχώς είναι εκείνο που λαμβάνει την λιγότερη. Βλέπεις, το μοναδικό προϊόν που «αγγίζει» τις μασχάλες είναι το αποσμητικό και τα κριτήρια με τα οποία το επιλέγουμε δεν αφορούν τόσο στην περιποίηση,όσο την προστασία και την μυρωδιά.

Untitled 1a2b5

Ναι, το αποσμητικό μας θέλουμε να μας προστατεύει και να μυρίζει ωραία, αλλά δεν πρέπει να είναι το μόνο που ζητάμε από το προϊόν που χρησιμοποιούμε καθημερινά. Ψηλά στην λίστα με τις «απαιτήσεις» μας πρέπει να είναι και η φροντίδα. Η ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης χρειάζεται ενυδάτωση, απαλά συστατικά και θρέψη. Χρειάζεται όμως να θυσιάσεις το ένα για το άλλο; Μέχρι χθες ναι αλλά όχι πια!

Καλωσόρισε το νέο NIVEA Protect&Care, το αποσμητικό που περιέχει πολύτιμα, περιποιητικά συστατικά της κλασικής κρέμας NIVEA αλλά ΚΑΙ το άρωμά της. Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά, ότι μπορείς να έχεις 48ωρη, απόλυτη προστασία ενώ παράλληλα να φροντίζεις την ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης κι όλα αυτά σε συνδυασμό με το μοναδικό άρωμα της κρέμας NIVEA! Με το νέο NIVEA Protect&Care λοιπόν, η περιποίηση γίνεται συνώνυμη με την προστασία. Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσεις τους συμβιβασμούς;

Διαλέγεις NIVEA Protect&Care και τα έχεις όλα: προστασία, άρωμα, διάρκεια και κυρίως απαλότητα... σαν χάδι!

main2 d17d2