Little miss sunshine! Δες πώς θα γεμίσεις ηλιαχτίδες το νεσεσέρ σου…

Βιβή Αγγελάκη
Little miss sunshine! Δες πώς θα γεμίσεις ηλιαχτίδες το νεσεσέρ σου…

Μια σειρά μακιγιάζ που πατάει fast forward στον Αύγουστο!

Το καλοκαίρι είναι σχεδόν εδώ, ο ήλιος λάμπει λίγο περισσότερο, τα πρώτα σορτσάκια έκαναν την εμφάνισή τους και φυσικά ανυπομονείς να αποκτήσεις αυτή την τόσο sexy ηλιοκαμένη όψη που σου χαρίζουν οι μέρες σου στην παραλία. Σε καταλαβαίνουμε! Το beauty department του Queen.gr έχει γεμίσει με χρώμα καλοκαιριού αλλά μια σειρά μακιγιάζ είναι αυτή που μας έφτιαξε το κέφι και μας ταξίδεψε τόσο που σχεδόν νιώθαμε την άμμο ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών μας… Πάτα play, μπες σε καλοκαιρινό mood και πες Hello Sunshine! Στην σειρά μακιγιάζ που θα γεμίσει ηλιαχτίδες το νεσεσέρ σου.

Κάθε καλοκαίρι, η ARTDECO μας χαρίζει συλλεκτικές σειρές μακιγιάζ αλλά φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο έτος. Η σειρά Hello Sunshine! Είναι ο ορισμός του καλοκαιριού και έχουμε τις αποδείξεις…

Sunkissed δέρμα:
Η πούδρα Bronzing Powder Compact long – lasting

bronzing powder compact long lasting hello sunshine artdeco 421 90 image 6d688

Εννοείται θες ένα bronzer, ασφαλώς και θα το χρησιμοποιείς καθημερινά και το συγκεκριμένο απλά θα σε εθίσει! Γίνεται ένα με το δέρμα και σε κάνει να μοιάζεις σαν να γύρισες μόλις από ένα long weekend σε κάποιο νησί… αν σου πάει βέβαια καρδιά να χαλάσεις το τέλειο ανάγλυφο σχέδιό του! Το βρίσκεις σε τέσσερις αποχρώσεις (Νο. 30 – terracotta, No. 50 – almond, No. 80 – Natural και No. 90 – Toffee), είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε και διατίθεται ΚΑΙ σε συσκευασία refill σε περίπτωση που… την τελειώσεις πριν έρθει ο Αύγουστος (θα γίνει standard).

Χρώμα υγείας:
Το
SunBlusher

sun blusher artdeco 43657 image ef6b1

Ένα ρουζ σε τρείς λαχταριστές αποχρώσεις που φοριούνται μόνες τους ή συνδυαστικά ώσπου να βρεις το τέλειο για εσένα χρώμα. Απλώνονται πανεύκολα και… συνδυάζονται ιδανικά με την Bronzing Powder Compact long – lasting αλλά και το Golden Bronze Oil Drops.

Ηλιαχτίδες σε μπουκάλι:
Το limited edition highlighter Golden Bronze Oil Drops

golden bronze oil drops artdeco 43658 image c16f9

Η σύνθεσή του μοιάζει να έχει αιχμαλωτίσει τις ακτίνες του ήλιου μέσα σε μια απίστευτα μεταξένια υφή. Είναι ιδανικό για να χαρίσεις στα ζυγωματικά, το ντεκολτέ, τα πόδια ΚΑΙ τα μαλλιά σου (φεύγει με λίγο νερό) την πιο απίθανη καλοκαιρινή λάμψη! Απλώνεται πανεύκολα (ξέραμε πως θα ρωτήσεις) και η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με ενυδατικά έλαια bisabolol και jojoba.

Καλοκαιρινά φιλιά:
Το κραγιόν μεγάλης διάρκειας Long –
Wear Lip Color

lips artdeco b8f87

Χαρίζει με μια κίνηση βελούδινο, φωτεινό χρώμα στα χείλη που δεν φεύγει ακόμα και μετά από δεκάδες καλοκαιρινά φιλιά. Για φέτος, διατίθεται σε τρείς limited edition αποχρώσεις που ταιριάζουν σε όλες (ναι, σε όλες, ξανθές και μελαχρινές) αφού περιλαμβάνουν ένα διακριτικό nude, ένα φωτεινό πορτοκαλί και ένα ρομαντικό ροζ!

Το απόλυτο must!:
Το
limited edition Spray On Leg Foundation

17 05 16 resize 05 62edc

Ναι, είναι ένα μέικ-απ ποδιών σε μορφή σπρέι που χαρίζει φυσικά ηλιοκαμένη επιδερμίδα! Το σπρέι μαυρίσματος καλύπτει μικρές ατέλειες και ανομοιομορφίες, στεγνώνει γρήγορα, αντέχει στο νερό και διαρκεί για ώρες! Όχι, μην σου φαίνεται απίστευτο, είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να φορέσεις και τα πιο κοντά σορτσάκια χωρίς κανέναν ενδοιασμό! Και πριν ρωτήσεις, όχι δεν ξεβάφει ακόμα και αν το φορέσεις κάτω από τον ήλιο (το δοκιμάσαμε).

Και μην ξεχάσεις…

Για τα πιο sexy καλοκαιρινά σου smoky, η σειρά Hello Sunshine! Έχει τέσσερις limited edition αποχρώσεις των αγαπημένων σου High Performance Eyeshadow Stylo: Το ζεστό καφέ Νο. 24 «antique bronze» και Νο. 27 «soft golden rush» που αντανακλούν το φως του ήλιου και τα έντονα μπλε No. 56 «deep ocean» και Νο. 62 «Caribbean sea» που παραπέμπουν σε τιρκουάζ νερά.

stylo artdeco 30c4b


Φυσικά ολοκληρώνεις το look με άφθονες στρώσεις από την Long Lashes Mascara που κάνει τις βλεφαρίδες σου σαν ψεύτικες!

long lashes mascara artdeco a4c35

Λοιπόν; Τι περιμένεις; Γέμισε ηλιαχτίδες το νεσεσέρ σου, χρώμα τα μάγουλά σου και πες μαζί μας Hello Sunshine! Καλωσορίζοντας το καλοκαίρι πιο όμορφη από ποτέ!


Τα προϊόντα της συλλογής Hello Sunshine της ARTDECO είναι διαθέσιμα στα καταστήματα καλλυντικών.