Το καλοκαίρι τα μαλλιά θέλουν χαμομήλι και μέλι

Το καλοκαίρι τα μαλλιά θέλουν χαμομήλι και μέλι

Το Wash&Go εμφανίστηκε στην αγορά πριν από 27 χρόνια ως το πρώτο προϊόν που συνδύασε το σαμπουάν και το conditioner σε μία συσκευασία. Αν το πρόλαβες στην πρώτη μορφή του τότε σίγουρα θυμάσαι το θρυλικό του μπουκάλι! Σήμερα το Wash&Go έχει εξελιχθεί, έχει γίνει το πρώτο 5 σε 1 σαμπουάν και τα οφέλη του πραγματικά δεν έχουν stop! Χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά, στόχος του είναι να προσφέρει υγιή μαλλιά με λάμψη και όγκο. Με τον βελούδινο αφρό του, μεταφέρει στα μαλλιά τις ευεργετικές ιδιότητές του χαρίζοντας φρεσκάδα και απαλότητα, αναπτύσσοντας προστατευτική δράση και φροντίζοντας για καθαρά και ευκολοχτένιστα μαλλιά. Αν το καταφέρνει; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! Γι’ αυτό έχει γίνει το νέο αγαπημένο μας για το καλοκαίρι!

wash n go chamomile f9e6f

Το καλοκαίρι λούζουμε τα μαλλιά μας καθημερινά. Μετά την θάλασσα το λούσιμο επιβάλλεται κι έτσι θέλουμε προϊόντα απαλά αλλά και πολύ περιποιητικά. Η σειρά καθημερινής περιποίησης Wash&GoΧαμομήλι λοιπόν κάνει ακριβώς αυτό!Περιποιείται τα μαλλιά επαναφέροντας τη φυσική υγρασία και δίνοντάς τους μεταξένια απαλότητα χωρίς να τα βαραίνει ενώ παράλληλα φροντίζει ΚΑΙ το δέρμα του κεφαλιού (χαμομήλι= καταπραϋντικό). Τι άλλο θα μπορούσαμε να ζητήσουμε φέτος το καλοκαίρι; Ίσως λίγη λάμψη αλλά και αυτό το βρίσκουμε στο Wash&Go και συγκεκριμένα στην σειρά λάμψης με μέλι.

wash n go honey 69921

Η σειρά αυτή περιέχει εκχύλισμα μελιού που είναι γνωστό για τις μαλακτικές και ενυδατικές του ιδιότητες. Το πολύτιμο μέλι λοιπόν κάνει την τρίχα στιλπνή, υγιή, αυξάνοντας την επιφάνεια ανακλαστικότητάς της, με αποτέλεσμα τα μαλλιά να φαίνονται πιο λαμπερά. Τέλειο; Αν μάλιστα την χρησιμοποιήσεις (όπως εμείς) εναλλάξ με την σειρά Χαμομήλι θα έχεις τα πιο όμορφα, υγιή μαλλιά που είχες ποτέ αυτό το καλοκαίρι και σου το υπογράφουμε.

Αναζήτησε τις σειρές περιποίησης μαλλιών Wash&Go «5 σε 1» σε όλα τα καταστήματα και χάρισε στα μαλλιά σου χαμομήλι και μέλι για αυτό το καλοκαίρι! Θέλεις να μάθεις περισσότερα και να γνωρίσεις και τις υπόλοιπες σειρές περιποίησης; Κάνε κλικ στην σελίδα του Wash&Go «5 σε 1» στο facebook.

wash n go range 10dfe