Beauty review: Το scrub και η μάσκα προσώπου που μας ξετρέλαναν

Βιβή Αγγελάκη
Beauty review: Το scrub και η μάσκα προσώπου που μας ξετρέλαναν

Ένα απολαυστικό κοκτέιλ βιταμινών για την επιδερμίδα!

Από τα χέρια μας εδώ στο beauty department περνούν δεκάδες προϊόντα. Εννοείται τα δοκιμάζουμε όλα και σου μιλάμε για αυτά. Κάποια μας αρέσουν, κάποια λιγότερο και κάποια... απλά μας ξετρελαίνουν. Ναι, ακόμα και μετά από το καθημερινό overload ομορφιάς, έρχονται κάποια προϊόντα που μας κάνουν να χαιρόμαστε σαν παιδιά και σήμερα θα σου μιλήσουμε για 2 από αυτά.

Δεν χρειάζεται να τονίσουμε ξανά το πόσο σημαντική είναι η περιποίηση του προσώπου, είναι το α και το ω μιας όμορφης επιδερμίδας κι έτσι προσέχουμε (όπως πρέπει να κάνεις κι εσύ) πολύ τι βάζουμε στο νεσεσέρ και το πρόσωπό μας. Όταν λοιπόν πήραμε στα χέρια μας το scrub προσώπου με μούρα και την μάσκα με άργιλο και μέντα της Herbalife ξέραμε εξ’ αρχής πως θα χρησιμοποιούσαμε κάτι τέλειο και φυσικό αλλά δεν περιμέναμε τόσο θεαματικά αποτελέσματα.

berry scrub 0ecc7

Το scrub

Το Herbalife Skin Scrub είναι εμπλουτισμένο με Βιταμίνη B3, αντιοξειδωτικές Βιταμίνες C και Ε και Αλόη Βέρα. Περιέχει καθαριστικά συστατικά προερχόμενα από Καρύδα, μικροσφαιρίδια απολέπισης και Βατόμουρα. Η μυρωδιά του ήταν το πρώτο που «ερωτευτήκαμε» και αμέσως λατρέψαμε την φίνα υφή του και το γεγονός πως ήταν super απαλό με την επιδερμίδα. Έπειτα απλά δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να αγγίζουμε το δέρμα μας...

clay mask 2c03d

Η μάσκα

Η Herbalife Skin Mask περιέχει επίσης Βιταμίνη B3, αντιοξειδωτικές Βιταμίνες C και Ε και Αλόη Βέρα αλλά είναι εμπλουτισμένη και με Πράσινο Άργιλο, έλαιο Δεντρολίβανου και έλαιο Δυόσμου για super βαθύ καθαρισμό. Ο δυόσμος και το δεντρολίβανο κάνουν θαύματα για τις αισθήσεις αλλά και για το δέρμα αφού επαναφέρουν την λάμψη και το χρώμα υγείας άμεσα.

herbalife 77064

Και τα δύο μαζί συνδυαστικά είναι το τέλειο κοκτέιλ βιταμινών και θρεπτικών συστατικών για την επιδερμίδα και γι’ αυτό έχουμε πάθει αυτή την εμμονή μαζί τους. Είναι δερματολογικά ελεγμένα, κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος και για να τα βρεις δεν έχεις παρά να αναζητήσεις τον κοντινότερο σε εσένα ανεξάρτητο συνεργάτη Herbalife με ένα κλικ στο www.herbalife.gr.