Βρήκαμε μια μυρωδιά που γέμισε χαμόγελα όλο το γραφείο

Βρήκαμε μια μυρωδιά που γέμισε χαμόγελα όλο το γραφείο

...και ήρθε με αγάπη από την NIVEA.

Καθημερινά, το beauty department βομβαρδίζεται από χρωματιστά πακέτα γεμάτα προϊόντα. Τα ψεκάζουμε, τα δοκιμάζουμε, τα τεστάρουμε και οι συνάδελφοι στα διπλανά γραφεία απλά... κάνουν υπομονή. Ωστόσο, το τελευταίο πακέτο που λάβαμε έκανε όλο το γραφείο να «χαμογελάσει»...

Τα αποσμητικά NIVEA Protect&Care ήρθαν στα χέρια μας και η πρώτη μας κίνηση ήταν να περιστρέψουμε το καπάκι και... ααααααααααχχχχ (βαθιά ανάσα..)!Να ψεκάσουμε/ρολλάρουμε για να μυρίσουμε αυτό για το οποίο όλοι μιλούσαν. Ήταν σαν να ψεκάζουμε αναμνήσεις και το ίδιο φυσικά συνέβη όταν ανοίξαμε το καπάκι του roll-on, το μυαλό μας άρχισε να ταξιδεύει...! Το άρωμα απλώθηκε σαν κύμα μέσα στο γραφείο και βλέπαμε τον ένα συνάδελφο μετά τον άλλο να χαμογελούν ασυναίσθητα καθώς έφτανε στην μύτη τους το χαρακτηριστικό άρωμα NIVEA.

Untitled 12c05

Δεν πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα και άρχισαν οι ερωτήσεις «τι είναι αυτό», «κάτι μου θυμίζει», «ψέκασε λίγο ακόμα»... αυτό το τελευταίο πρώτη φορά το ακούγαμε και με χαρά ψεκάσαμε ξανά και ξανά και ξανά. Βλέπεις, το NIVEA Protect&Care έχει το πιο μεθυστικό, γνώριμο άρωμα αναμνήσεων. Η μυρωδιά του μοιάζει με χάδι, το ίδιο και η σύνθεσή του. Γιατί, εκτός από την μοναδική μυρωδιά, περιέχει και πολύτιμα συστατικά της κρέμας NIVEA και με αυτό τον τρόπο περιποιείται σε βάθος την επιδερμίδα ενώ παράλληλα σε προστατεύει από τον ιδρώτα και την κακοσμία. Απόλυτη προστασία, φροντίδα και μυρωδιά, που διαρκεί για 48 ώρες!

Εννοείται όλοι κράτησαν σημειώσεις, το αγόρασαν και την επόμενη μέρα το γραφείο μύριζε... «φροντίδα», ενώ όλοι είχαν ένα χαμόγελο στο πρόσωπό τους για το υπόλοιπο της ημέρας. Ναι, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως το νέο NIVEA Protect&Care είναι το νέο αγαπημένο μας αποσμητικό και τα πλατιά μας χαμόγελα είναι η απόδειξη!