Πιο γεμάτα χείλη ΚΑΙ στήθος χωρίς επεμβάσεις; Γίνεται!

Πιο γεμάτα χείλη ΚΑΙ στήθος χωρίς επεμβάσεις; Γίνεται!

Δες τα προϊόντα που απλά κάνουν θαύματα για χείλη και στήθος.

Τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες; Ok, ρητορική ερώτηση και θα επαναδιατυπώσουμε: ποια γυναίκα δεν θα ήθελε πιο γεμάτο στήθος και χείλη; Πολλές γυναίκες δεν είναι ευχαριστημένες με το μέγεθος του στήθους και τον όγκο των χειλιών τους ωστόσο δεν κάνουν τίποτα για αυτό. Βλέπεις, η πρώτη σκέψη είναι οι ενέσεις και το νυστέρι και είναι μια μεγάλη απόφαση (και επένδυση) για να την πάρει κανείς έτσι εύκολα. Κάπως έτσι οι περισσότερες μένουν με την επιθυμία...

Τι θα έλεγες όμως αν σε πληροφορούσαμε πως υπάρχει τρόπος να αυξήσεις το μέγεθος του στήθους σου αλλά και τον όγκο των χειλιών σου χωρίς νυστέρι και χωρίς ενέσεις; Κι όμως, τα προϊόντα Fillerina για στήθος και χείλη της Labo κάνουν ακριβώς αυτό και τώρα που έχουμε την προσοχή σου, πάμε να τα αναλύσουμε.

FILLERINA LIPS 6f43f

Fillerina Lip Volume


Το προϊόν Fillerina Lip Volume είναι ένα επαναστατικό gel εντατικής δράσης που προάγει την αύξηση του όγκου των χειλιών. Το καταφέρνει χάρη στο μηχανισμό γεμίσματος και αύξησης όγκου των 6 μορίων υαλουρονικού οξέος, διαφορετικού μοριακού βάρους (από 1000 dalton έως 2.000.000 dalton), το μείγμα των οποίων έχει ειδικά σχεδιαστεί για την επιδερμίδα των χειλιών ώστε να ενισχύεται η διείσδυση και η δράση γεμίσματος. Συγκεκριμένα, έχει αυξηθεί σημαντικά, σε σχέση με το gel γεμίσματος για το πρόσωπο, η ποσότητα του υαλουρονικού οξέος χαμηλότερου βάρους. Με πιο απλά λόγια, το Fillerina Lip Volume περιέχει μόρια υαλουρονικού οξέος που εισέρχονται με ευκολία βαθιά στο δέρμα δημιουργώντας το ίδιο εφέ που θα δημιουργούσε ένα ενέσιμο προϊόν! Οι συνθέσεις του Fillerina Lip Volume είναι διαθέσιμες σε 2 δόσεις αυξανόμενης συγκέντρωσης, διαφοροποιημένες ανάλογα με τις ανάγκες σου και ο τρόπος χρήσης του απίστευτα απλός!

Το ειδικό απλικατέρ του προϊόντος Fillerina Lip Volume περιέχει 5 ml gel γεμίσματος. Για να το χρησιμοποιήσεις πιέζεις απαλά και αρκετές φορές το έμβολο στο άκρο του απλικατέρ μέχρι να βγει η κατάλληλη ποσότητα gel από τη μεταλλική σφαίρα. Εφαρμόζεις το προϊόν 5 φορές τη μέρα σε καθαρά χείλη, απλώνοντας το gel ώστε να σχηματιστεί ένα ομοιόμορφο και παχύρρευστο φιλμ. Περιμένεις μερικά λεπτά για να διεισδύσουν τα δραστικά συστατικά πριν βάλεις κραγιόν ή lip gloss και συνεχίζεις την εφαρμογή για έναν μήνα και μετά από αυτό μπορείς να επαναλάβεις την αγωγή μετά από 203 μήνες. Δηλαδή με καθημερινή χρήση, 5 φορές την ημέρα και μέσα σε έναν μήνα θα έχεις τα χείλη που ονειρεύεσαι. Τέλειο;

FILLERINA BREAST 2cdaa

Fillerina Breast Volume


Το προϊόν Fillerina Breast Volume είναι μια εντατική δερμοκαλλυντική αγωγή αύξησης του στήθους που αυξάνει το μέγεθος και τη σφρηγιλότητα του. Η συγκέντρωση των 6 μορίων υαλουρονικού οξέος, διαφορετικού μοριακού βάρους, είναι σχεδιασμένη ώστε να διασφαλίζεται η καθημερινή αύξηση του όγκου του στήθους. Χάρη στην ικανότητα διείσδυσής τους (δοκιμή ex-vivo των 6 μορίων), τα πατενταρισμένα υαλουρονικά οξέα Fillerina φτάνουν έως τις ενδιάμεσες και βαθύτερες στιβάδες αυξάνοντας τη σφριγηλότητα και το μέγεθος. Όπως λοιπόν και με το Fillerina Lip Volume, έτσι και με το Fillerina Breast Volume, μπορείς να αυξήσεις τον όγκο του στήθους σου και να ενισχύσεις την σφρηγηλότητά του χωρίς καν να βγεις από το σπίτι. Οι συνθέσεις του είανι προσαρμοσμένες στις δικές σου ανάγκες κι έτσι δεν έχεις παρά να επιλέξεις τον Βαθμό Αγωγης που χρειάζεσαι (1,2 και 3). Μπορείς να το χρησιμοποιείς συνεχόμενα για 15 ημέρες οπότε και τα αποτελέσματα θα είναι ορατά αλλά για να επαναλάβεις την θεραπεία θα πρέπει να περιμένεις 3 μήνες. Πως χρησιμοποιείται όμως... μην σε ξεγελά η μορφή του! Απλά περνάς το υλικό από το στήθος σου με ελαφριές κινήσεις ώσπου να απορροφηθεί και συνεχίζεις με την κρέμα Fillerina Breast Firming.

Και τα δύο προϊόντα είναι απόλυτα ασφαλή, δερματολογικά ελεγμένα και κάνουν πραγματικά θαύματα! Δεν έχεις παρά να επισκεφθείς το κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο και ξέχνα τον γιατρό, το νυστέρι και τις ενέσεις!