Γιορτή του πατέρα 2016: 12 Fashion & Beauty δώρα για τον πιο ξεχωριστό άντρα της ζωής σου!

Βιβή Αγγελάκη
Γιορτή του πατέρα 2016: 12 Fashion & Beauty δώρα για τον πιο ξεχωριστό άντρα της ζωής σου!

Χρόνια πολλά, μπαμπά!

Είναι ο πρώτος άντρας της ζωής μας. Αυτός που μας έχει δει στα χειρότερά μας αλλά και στα καλύτερα. Αυτός που περίμενε υπομονετικά να γυρίσουμε στο σπίτι μετά από τα ατελείωτα εφηβικά μας ξενύχτια. Αυτός που ότι και αν του κάνουμε θα είμαστε για πάντα η μικρή πριγκίπισσά του.

Με αφορμή, λοιπόν, τη Γιορτή του Πατέρα που είναι αυτή την Κυριακή, η fashion editor, Ελίνα Μακροδημήτρη και η beauty editor, Βιβή Αγγελάκη, σου προτείνουν 12 υπέροχα fashion και beauty δώρα που θα ομορφύνουν τον πιο τρυφερό άντρα της ζωής σου, το μπαμπά σου!

Για να κάνει βουτιές το καλοκαίρι:

3ff2f1a6 22ce 46ff bdac ceab82b410c4 9bc72

Μαγιό, Tommy Hilfiger, στα καταστήματα

Για να μυρίζει πάντοτε "μπαμπάς":

2016 MR BURBERRY CREATIVE PACKSHOT de889

Το Mr. Burberry συνδυάζει το παραδοσιακό με το τολμηρό και είναι κομψό, αλλά όχι απόλυτα αθώο. Οι κλασικές μυρωδιές της βρετανικής αρωματοποιίας εναλλάσσονται με απροσδόκητα συστατικά, δημιουργώντας ένα αισθησιακό άρωμα με στοιχεία βοτάνων και ξύλου. Σύγχρονο, κομψό και αισθησιακό, το άρωμα κάνει αισθητή την παρουσία του χάρη στις νότες τραγανού, πικάντικου γκρέιπφρουτ αναμεμειγμένου με μια σαγηνευτική βάση γήινου βετιβέρ και καπνισμένου ξύλου guaiac. Δεν αποτελεί άλλωστε τυχαία τη σημαντικότερη έως σήμερα δημιουργία του Οίκου Burberry, όσον αφορά τα αρώματα για άνδρες.

Γιατί, εντάξει, ο μπαμπάς σου είναι κλασικός τύπος:

hmprod 7ebb1

Polo μπλουζάκι, 9,99€

Για να έχει το δικό του beauty kit:

16 06 16 resize 05 567df

Modern Gent's Shaving Kit: Ένα τέλειο kit από τη The Body Shop που περιέχει προϊόντα ξυρίσματος και περιποίησης ειδικά σχεδιασμένα για την ανδρική επιδερμίδα! Περιλαμβάνει: Maca root Shaving Cream 200ml Razor Relief 100ml Shaving Brush!

Για να του θυμίσεις τη νεανική του πλευρά:

01 5 859.184.B1.035 HARDY 10495

Τζιν παντελόνι, Staff Jeans

Για να έχει απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα, όπως εκείνη που είχε τότε που σε φιλούσε μωρό:

16 06 16 resize 03 689a0

H ανδρική σειρά ενυδάτωσης Aquapower της Biotherm Homme προσφέρει εντατική ενυδάτωση αλλά και μια δροσερή αίσθηση για το πρόσωπο. Η Aquapower gel προσφέρει εξαιρετική ενυδατική φρεσκάδα, ενώ διαθέτει ανάλαφρη υφή. Δροσίζει την επιδερμίδα έως -2ºC το πρώτο λεπτό που έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα και χωρίς να εφαρμοστεί κάποιο άλλο προϊόν, η επιδερμίδα μένει ενυδατωμένη για 48 ώρες. Παράλληλα, η νέα Aquapower Eye De-puffer διώχνει το πρήξιμο κάτω από τα μάτια χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη ενυδατική της σύνθεση με καφεΐνη, αναζωογονητικό Life PlanktonTM καθώς και μενθόλη που χαρίζει άμεση αίσθηση δροσιάς.

Για να μην ξεχνάει ποτέ τι ώρα έχει ραντεβού με τη μαμά σου:

diesel 245 8ab5f

Ρολόι, Diesel, 245€

Για να είναι πάντα ο "cool daddy":

16 06 16 resize 02 561ac

Ιδανική για την ευαίσθητη ανδρική επιδερμίδα, η νέα Sensitive Cooling After Shave Λοσιόν της Nivea δεν περιέχει οινόπνευμα και «ηρεμεί» την ξυρισμένη περιοχή χωρίς να προκαλεί αίσθηση καψίματος. Ο Originals πλούσιος αφρός ξυρίσματος της Nivea , προστατεύει από τους ερεθισμούς και τα μικρά κοψίματα για τέλειο ξύρισμα, ενώ αφήνει την επιδερμίδα απαλή και περιποιημένη. Τέλος, η Originals κρέμα προσώπου της Nivea προστατεύει και ενυδατώνει ακόμη και την πιο ξηρή επιδερμίδα με διάρκεια 24 ώρες, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία περιποίησης Care Pro Tec, ενώ παράλληλα προστατεύει την επιδερμίδα από τη βλαβερή ακτινοβολία του ήλιου και τις επιδράσεις του περιβάλλοντος.

Για να ξεκινήσει (ξανά) τη γυμναστική:

NIKE FREE RN 831508 600 A PREM e272c

Αθλητικά παπούτσια, Nike, 110€

Και να τη συνεχίσει...

16 06 16 resize 04 60da8

Η νέα συλλογή SPORT collection για τον άνδρα, (εντός και εκτός γηπέδου) της Molton Brown, αντλεί την έμπνευσή της από τις αθλητικές επιδόσεις και βασίζεται στο εμβληματικό άρωμα Re-charge Black Pepper. Η σειρά περιλαμβάνει: Το 4-IN-1 BODYWASH, που ενυδατώνει, αναζωογονεί το σώμα και το πρόσωπο, με μία σύνθεση που προσφέρει λάμψη για υγιή μαλλιά, ενώ ταυτόχρονα απαλύνει τα γένια και την επιδερμίδα, συμβάλλοντας σε ένα πιο βαθύ ξύρισμα. Το ENERGISING BODY SCRUB που τονώνει την επιδερμίδα με κόκκους μικρο-απολέπισης από κουκούτσι ελιάς, ενώ απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα, τους ρύπους και τον ιδρώτα. Και το MUSCLE SOAK με θερμαντικά άλατα πλούσια σε μεταλλικά ιχνοστοιχεία που ανακουφίζουν και χαλαρώνουν τους κουρασμένους μυς, απομακρύνει την κούραση και καταπραΰνει το ταλαιπωρημένο δέρμα.

Για να γίνει ο πιο στυλάτος μπαμπάς του κόσμου:

PR 22SS USE 3O1 41a4f

Γυαλιά ηλίου, Prada (Luxottica)

Για να είναι πάντα "φρέσκος":

17 06 16 resize 03 3eef5

Για να μπορεί όμως να φροντίζει τους αγαπημένους του ανθρώπους, θα πρέπει πρώτα να φροντίζει τον ίδιο του τον εαυτό. Πώς; Με το νέο προϊόν Dove MEN+CARE Invisible Dry, το πρώτο αποσμητικό που αποδεδειγμένα δεν αφήνει λευκά σημάδια σε 100 χρώματα! Η νέα του σύνθεση με καταπραϋντικά συστατικά, είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι προστατεύει από τους ερεθισμούς, προσφέροντας 48ωρη προστασία από την εφίδρωση και την κακοσμία. Ειδικά σχεδιασμένα για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της ανδρικής επιδερμίδας και τις προκλήσεις που αυτή δέχεται καθημερινά, τα αποσμητικά Dove MEN+CARE χαρίζουν αίσθηση φρεσκάδας, ενώ παράλληλα φροντίζουν το δέρμα.