Αυτό το lip butter θα έπρεπε να...«τρώγεται»!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτό το lip butter θα έπρεπε να...«τρώγεται»!

Πόσες φορές δεν έχεις χρησιμοποιήσει ένα προϊόν ομορφιάς, με μυρωδιά που σε κάνει να θες να το φας; Μπορεί να είναι μια λαχταριστή κρέμα σώματος, ένα μυρωδάτο αφρόλουτρο ή ακόμα και ένα άρωμα με gourmand νότες! Εμένα μου συνέβη με ένα lip butter... αναμενόμενο θα σκεφτείς, αλλά θα σου εξηγήσω γιατί η δική μου είναι ιδιαίτερη περίπτωση!

Μου αρέσουν τα φρούτα, όχι όμως όλα! Είμαι αρκετά επιλεκτική. Δεν θα ξετρελαθώ εύκολα με ένα αφρόλουτρο με άρωμα πορτοκάλι για παράδειγμα ή με μια κρέμα σώματος με άρωμα μήλο. Προτιμώ τις ιδιαίτερες μυρωδιές κι έτσι, όταν έπιασα στα χέρια μου το Liposan lip butter Raspberry Rosé, ξετρελάθηκα όχι μόνο με το μοναδικό του άρωμα, αλλά και με την ιδιαίτερη γεύση του. Ομολογώ πως ήταν η πρώτη φορά που δοκίμαζα έστω και με αυτό τον τρόπο το συγκεκριμένο φρούτο και κυριολεκτικά ενθουσιάστηκα! Άλλωστε είναι Liposan, πώς θα μπορούσε να μην μου αρέσει! Να σας πω κι ένα μυστικό... ήταν τόσο ξεχωριστή η γεύση του, που ήθελα να το φάω!

photo 1 a53b0

Με το που άνοιξα το μεταλλικό καπάκι η πρώτη μου σκέψη ήταν να ξανακοιτάξω αν είχα μπροστά μου κάποιο γλυκό ή όντως κρατούσα στα χέρια μου lip butter. Η μυρωδιά του ήταν απλά απίθανη και το δάχτυλό μου προσγειώθηκε σχεδόν αυτόματα μέσα στην βελούδινη φόρμουλα. Μόλις άγγιξε τα χείλη μου... raspberries παντού! (ναι, ήταν πεντανόστιμο).

photo 2 a7e5f

Η μυρωδιά των raspberries (σμέουρα στα Ελληνικά) με έκανε να θέλω να γλείψω τα χείλη μου ξανά και ξανά και ξανά... και μετά βίας το απέφυγα. Αν και μου αρέσουν τα μούρα, raspberries δεν είχα δοκιμάσει, κι έτσι αποφάσισα να τα αναζητήσω άμεσα! Καθοδόν προς το σπίτι, παρέα πλέον με τα φρούτα μου, σκεφτόμουν έντονα πως αυτό το lip butter θα έπρεπε να τρώγεται! Κι έτσι απλά το Liposan lip butter Raspberry Rosé, με ενέπνευσε για το γλυκό που θα ετοίμαζα εκείνο το απόγευμα στις φίλες μου. Μια ελαφριά Κρέμα γιαούρτι με Raspberries ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα!

photo 3 6611a

Χαμόγελα, ατελείωτες συζητήσεις, σχέδια για τις καλοκαιρινές μας διακοπές και φυσικά η γεύση των raspberries ήταν ο καλύτερος συνδυασμός για να κλείσει όμορφα η μέρα. Από το γλυκό δεν έμεινε φυσικά τίποτα... Mετά από τις αλλεπάλληλες φρουτένιες μας μπουκιές, τα χείλη μας είχαν ένα υπέροχα ροδαλό χρώμα, ακριβώς σαν αυτό που χαρίζει το Liposan lip butter Raspberry Rosé. Μπορεί λοιπόν το lip butter -που μου έχει γίνει εμμονή- να μην τρώγεται, όμως έχει ίδια γεύση, άρωμα και χρώμα με τα πραγματικά φρούτα! Αυτό από μόνο του αρκεί για να εκτοπίσει κάθε άλλο προϊόν χειλιών από την τσάντα και το νεσεσέρ και να σου χαρίσει το πιο «φρουτένιο» χαμόγελο που είχες ποτέ! Με μένα πάντως αυτό έγινε...

photo 4 f64c0

Περιττό να σας πω πως οι φίλες μου προμηθεύτηκαν το Liposan lip butter Raspberry Rosé την επόμενη κιόλας ημέρα! Ένα φρούτο, μία συνταγή και ένα Liposan χρειάστηκαν για να μας φτιάξουν τη διάθεση! Εγώ ανακάλυψα το αγαπημένο μου φρούτο! Το μαρτυρούν άλλωστε και τα 3 κουτιά raspberrie sπου έχω στο ψυγείο μου και φυσικά το Liposan lip butter Raspberry Rosé που έχει βρει ήδη τη δική του θέση στη τσάντα μου.

IMG 6578 c034a

Το Liposan όμως αγαπάει όλα τα φρούτα, γι’ αυτό κι εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις το ιδανικό για εσένα! Φράουλα, Καρπούζι ή Κεράσι, υπόσχονται να σου χαρίσουν αμέτρητα, «φρουτένια» χαμόγελα!