Ομορφιά τώρα και στο μέλλον

Ομορφιά τώρα και στο μέλλον

Η Max Factor με το νέο foundation Ageless Elixir 2 σε 1 Foundation + Serum, συνδυάζει την κάλυψη για άμεσα πιο νεανική όψη σήμερα και την προστασία για όμορφη επιδερμίδα στο μέλλον.

Το Ageless Elixir 2 in 1 Foundation + Serum, είναι ένα καινοτόμο προϊόν υψηλής απόδοσης με διπλό όφελος, αφού καλύπτει άμεσα τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες, τις κηλίδες ή και δυσχρωμίες της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στην προστασία του τόνου και της υφής της από το πέρασμα του χρόνου. Σκοπός του είναι όχι μόνο το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα, αλλά βάζει προτεραιότητα και σε επιπλέον οφέλη για τη φροντίδα της επιδερμίδας.

Το μυστικό της καινοτομίας του προϊόντος αυτού είναι η καλά εναρμονισμένη, μη λιπαρή σύνθεσή του που βοηθά σε δύο άξονες. Στην άμεση κάλυψη, αφού περιέχει ειδικά επεξεργασμένες χρωστικές που αντανακλούν το φως και αντιστέκονται στην τάση συσσώρευσης στις λεπτές γραμμές. Ταυτόχρονα, περιέχει μικροσφαιρίδια «soft focus», που διαχέουν το φως στην επιδερμίδα, παρέχοντας οπτικό αποτέλεσμα που δεν εστιάζει και δεν τονίζει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Επίσης, βοηθά στη βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας, προστατεύοντας και ενυδατώνοντας, καθώς περιέχει ένα ενυδατικό σύμπλεγμα περιποίησης με γλυκερίνη, Niacinamide και N-Acetyl Glucosamine, αλλά κι ένα αντιοξειδωτικό συνδυασμό από Βιταμίνη Ε, Niacinamide, αλλαντοΐνη, πανθενόλη και πράσινο τσάι.

Επιπλέον, πολύ σημαντικός είναι ο δείκτης προστασίας SPF 15 που δίνει καθημερινή προστασία από την έκθεση στην ακτινοβολία UV, και βοηθά στην πρόληψη από την εμφάνιση νέων κηλίδων.

Το Ageless Elixir 2 in 1 Foundation + Serum της Max Factor είναι διαθέσιμο σε 6 αποχρώσεις: 45 warm almond, 50 natural beige, 55 beige, 60 sand, 75 golden, 80 bronze.