Καφέ κηλίδες τέλος

Καφέ κηλίδες τέλος

Οι επεμβάσεις λέιζερ της κλινικής Laclinic-Montreux αναπαράγονται σε ένα προϊόν περιποίησης της επιδερμίδας, τον ορό Re-Plasty Laserist.

Τα Εργαστήρια της Helena Rubinstein εμπνεύστηκαν από την εξαιρετικά δημοφιλή τεχνική της αισθητικής ιατρικής, τη θεραπεία λέιζερ IPL που εφαρμόζεται στην κλινική Laclinic-Montreux και συνεργάστηκαν με την κλινική, για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό συνδυασμό αποχρωστικών μορίων αιχμής, για να αναπαράγουν την τριπλή δράση του λέιζερ: το Laserist Solution: να αποχρωματίζουν τις καφέ κηλίδες, να περιορίζουν την ερυθρότητα, και να λειαίνουν τις ατέλειες.

Αντλώντας έμπνευση από αυτή την τεχνική, τα Εργαστήρια της Helena Rubinstein δημιούργησαν τη σειρά Re-Plasty Laserist που συμβάλλει στην καταπολέμηση των συμπτωμάτων της χρωματικής γήρανσης. Το LIPO LHA™ συνδυάζεται με ισχυρούς αποχρωστικούς παράγοντες – βιταμίνη CG, λευκό ceramide και εκχύλισμα κόκκινου φυκιού – για να δρα στο βάθος της επιδερμίδας, στη σύνθεση και τη μεταφορά της μελανίνης στα κερατινοκύτταρα.

O ορός Re-Plasty Laserist δρα αποτελεσματικά στις καφέ κηλίδες, στην ερυθρότητα και τις επιφανειακές ατέλειες, προσφέροντας αντίστοιχα αποτελέσματα με αυτά μίας συνεδρίας λέιζερ-IPL (Intense Pulsed Light - Έντονο Παλμικό Φως) που εφαρμόζεται στην κλινική Laclinic-Montreux. Ο ορός περιέχει επίσης εσκίνη από κάστανο Ινδίας, η οποία είναι γνωστή για την ιδιότητά της να προστατεύει τη μικροκυκλοφορία και να περιορίζει τη διάχυτη ερυθρότητα. Τα αποτελέσματα του είναι από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, καθώς η όψη της επιδερμίδας φωτίζεται, γίνεται ομοιογενής και λειαίνεται και μέρα με την ημέρα, οι καφέ κηλίδες, η ερυθρότητα και οι ατέλειες εξασθενούν, αποκαλύπτοντας μια λεία, ομοιογενή και διάφανη όψη επιδερμίδας.