Το πιο αγνό άρωμα

Το πιο αγνό άρωμα

Το pureDKNY Verbena είναι το άρωμα με την πιο «αγνή καρδιά» και τις καλές προθέσεις.

Η υβριδική νότα που ευθύνεται για το pureDKNY Verbena, η Βερβένα – Λουΐζα, όπως είναι γνωστό το είδος, είναι ένα πολύ ευαίσθητο φυτό. Αν και είναι βότανο, παράγει ένα έντονο κίτρο, με ποιότητα λεμονιού και χρησιμοποιείται στα αρώματα εδώ και αιώνες.Αυτό το συγκεκριμένο είδος έχει την πρόσθετη πράσινη, σαφή απόχρωση του βασιλικού, που παρέχει απίστευτη φρεσκάδα και λάμψη στο έλαιο.

Το άρωμα δημιουργήθηκε έτσι ώστε να τονίζει τη φρεσκάδα αυτού του φρέσκου υλικού, ισορροπημένου εντός μιας περίπλοκης ελαφριάς δομής λουλουδιών, παράλληλα με φυσικό υπόβαθρο. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα ακτινοβόλο, υγρό, φρέσκο άρωμα που προσωποποιεί τη μάρκα pureDKNY.

Η συσκευασία του pureDKNY Verbena αντανακλά τις καθαρές και απλές προθέσεις του. Το άρωμα τοποθετείται σε ένα κρυστάλλινο διαφανές μπουκάλι, εμπνευσμένο από τις σταγόνες της βροχής, το οποίο έχει κατασκευαστεί από 100% ανακυκλώσιμο γυαλί, ενώ το καπάκι του είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλώσιμο αλουμίνιο, υψηλής ποιότητας.

Η εξωτερική συσκευασία, αντίστοιχα, κατασκευάζεται από Πιστοποιημένο Δασικό Χαρτί και εκτυπώνεται με μελάνια που διαθέτουν λιγότερο πτητικές οργανικές ενώσεις (voc), ενώ παράγεται σε εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούν αιολική ενέργεια. Επίσης, το κουτί τυλίγεται με μεμβράνη NatureFlex™, η οποία παράγεται από τον ανακυκλώσιμο ξυλοπολτό πιστοποιημένων φυτειών.