Αμύγδαλο, ιβίσκος και ορχιδέα: Ένας συνδυασμός απαλότητας

Αμύγδαλο, ιβίσκος και ορχιδέα: Ένας συνδυασμός απαλότητας

Ζήστε μία μοναδική εμπειρία φροντίδας και περιποίησης με το Dove.

Στη σειρά Dove Purely Pampering με NutriumMoisture θα βρείτε το body wash Κρέμα αμυγδάλου με ιβίσκο και ορχιδέα για υπέροχη αίσθηση λουλουδιών που σας χαρίζει αίσθηση χαλάρωσης και υπέροχη επιδερμίδα μετά το ντους. Είναι ένας απολαυστικός συνδυασμός αρωμάτων και συστατικών σε μια νέα πρόταση περιποίησης για όλες τις γυναίκες που αναζητούν όχι μόνο φροντίδα αλλά και ανώτερη αίσθηση περιποίησης και απόλαυσης.

Τα συστατικά του συνδυάζονται με την πατενταρισμένη τεχνολογία Nutrium Moisture και δίνουν την μοναδική κρεμώδη υφή του αφροντούς, που υπόσχεται ενυδατική φροντίδα για την επιδερμίδα βοηθώντας στην προστασία της φυσικής της υγρασίας. Το Nutrium Moisture είναι ο συνδυασµός ενός ιδιαίτερα ήπιου καθαριστικού συστατικού µε ενσωματωμένα λιπίδια, ίδια µε αυτά της επιδερμίδας, και γλυκερίνη, ώστε να αντιμετωπίσει τη φθορά της κεράτινης στοιβάδας, που εκφράζεται µε χαρακτηριστικά συμπτώματα, όπως τράβηγμα, ορατή ξηρότητα και φαγούρα.

Κάντε pampering στον εαυτό σας με το μπάνιο σας επιλέγοντας το body wash Κρέμα αμυγδάλου με ιβίσκο και ορχιδέα από τη σειρά Purely Pampering του Dove, ένα από τα σημαντικά όπλα της υπέροχης γυναικείας επιδερμίδας.