Πάμε μία βόλτα στο Capri

Πάμε μία βόλτα στο Capri

Φέτος το καλοκαίρι, ανεβάστε τη θερμοκρασία με το άρωμα Bronze Goddess Capri της Estee Lauder.

Για το καλοκαίρι του 2012, η Estee Lauder παρουσιάζει τη Νέα συλλεκτική συλλογή της Bronze Goddess Capri που αιχμαλωτίζει την μεθυστική, καλοκαιρινή αίσθηση τoυ εξωτικού αυτού νησιού. Ανακαλύψτε μια συλλογή από ηλιόλουστα χρώματα και αρώματα εμπνευσμένη από τη σαγηνευτική ομορφιά του Νησιού Capri.

Δυο σαγηνευτικά, συλλεκτικά, καλοκαιρινά αρώματα που σε προκαλούν να βουτήξεις στα όμορφα και εξωτικά νερά του νησιού Capri, τις ηλιόλουστες μέρες και τις πανέμορφες νύχτες του καλοκαιριού.

Το νέο Bronze Goddess Capri είναι συλλεκτικό, Solar Oriental άρωμα. Είναι ένα εξωτικό άρωμα, με αποπλανητικές νότες από Cassis, χυμώδη Μανταρίνια και πλούσιο άρωμα από Φύλλα Λεμονιάς, που λάμπει σαν αστραφτερή βροχή ηλιαχτίδων. Η καρδιά του αρώματος, ένα ζεστό, αισθησιακό άγγιγμα από Γιασεμί Sambac και αισθησιακό Μιγκέ. Πλούσιες, εκλεπτυσμένες νότες από Παιωνίες αγκαλιάζουν το δέρμα και η αισθησιακή ζεστασιά που αναδύεται από ένα κύμα κρεμώδους βανίλιας ενισχύεται από το ρευστοποιημένο Amberwood και το εξωτικό άρωμα από Πατσούλι και Μusk.

Κι αν είστε από τις φανατικές του αρώματος Bronze Goddess, χαρείτε γιατί το αγαπημένο, συλλεκτικό άρωμα της σειράς Bronze Goddess, επανέρχεται φέτος το καλοκαίρι. Αυτό το πλούσιο άρωμα, περιλαμβάνει τη ζεστασιά του καλοκαιριού, εγκλωβίζει την αισθησιακή ζεστασιά του ήλιου, και είναι απαλό σαν τη ζεστή άμμο και λαμπερό σαν κεχριμπάρι. Μία πολυτελή, τροπική παραλία κάτω από τις ζεστές ακτίνες του ήλιου σας περιμένει να την ανακαλύψετε.