Σύγχρονη Αφροδίτη

Σύγχρονη Αφροδίτη

Επιλέξτε το προϊόν που σας ταιριάζει από την Fresh Line και διώξτε πάχος και κυτταρίτιδα.

Ξεκινήστε με το Aphrodite Detox Shower Gel της Fresh Line που βασίζεται σε ένα μοναδικό συνδυασμό αιθέριων ελαίων από δενδρολίβανο, μάραθο, ρίγανη, πιπέρι και τζίντζερ που αποβάλλει τις τοξίνες από το σώμα και την επιδερμίδα. Τονώνει τη μικροκυκλοφορία και βελτιώνει την υφή του δέρματος και είναι ιδανικό για χρήση μετά την άσκηση καθώς αφήνει την επιδερμίδα αναζωογονημένη και τονωμένη.

Μετά τον καθαρισμό, συνεχίστε με το Aphrodite Slimming Gel, και εφαρμόστε το σε όλες τις προβληματικές περιοχές κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Αυτό το gel εντατικής αγωγής είναι ενισχυμένο με εκχύλισμα γκουαρανά και καφεΐνη που διεγείρουν την λιπόλυση και καταπολεμούν το συσσωρευμένο λίπος, ενώ έχουν αντιοξειδωτική και τονωτική δράση στην επιδερμίδα. Τα ενεργά συστατικά βελτιώνουν την υφή του δέρματος και σμιλεύουν το σώμα και η συχνή χρήση του προσφέρει σφιχτή και καλοσχηματισμένη σιλουέτα. Για εντατική θεραπεία χρησιμοποιείστε το δύο φορές την ημέρα.

Αν προτιμάτε την υφή των λαδιών, επιλέξετε το Aphrodite Body Oil, ένα λάδι πλούσιας υφής –που απορροφάται εύκολα από το δέρμα και δεν αφήνει υπολείμματα- εμπλουτισμένο με ειδικά επιλεγμένα αιθέρια έλαια, όπως αγριοκυπάρισσο, μαύρο πιπέρι και μάραθο που ενισχύουν την αποβολή των τοξινών. Εφαρμόστε το στις προβληματικές περιοχές (κατά προτίμηση σε υγρό δέρμα) και κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Η συχνή χρήση με μασάζ συσφίγγει την επιδερμίδα, βελτιώνει την υφή της και βοηθάει σημαντικά στη μείωση της κυτταρίτιδας. Χρησιμοποιείστε το δύο φορές την ημέρα ή εναλλακτικά μαζί με το Aphrodite Slimming Gel.