Μύρισε καλοκαίρι!

Μύρισε καλοκαίρι!

15+1 νέα αρώματα που θα σας «ταξιδέψουν»

Αέρινα και φίνα, τα νέα limited edition κοκτέιλ της σεζόν αγκαλιάζουν τρυφερά το σώμα και τις αισθήσεις και αφήνουν το δικό τους διακριτικό ίχνος στις καλοκαρινές μέρες- και νύχτες- μας.

roz_aromata11

1. Clinique Happy in Bloom: Το all time classic λουλουδάτο άρωμα με ένα δροσερό twist 2. DKNY Be Delicious Fresh Blossom Eau so Intense: Ενισχυμένο με νότες τριαντάφυλλου Rose de Mai, τη σπιρτάδα του absolute citrus, άνθη μηλιάς και σαγηνευτικό musk 3. Stella McCartney Stella Summer Rose: ένα τρυφερό μπουκέτο από ολόδροσα τριαντάφυλλα συνδυάζεται με παγωμένο λεμόνι, πράσινο μήλο και μια ιδέα κεχριμπάρι που θυμίζει τη ζεστασιά του πρωινού ήλιου 4. Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh: Λαμπερό, συνδυάζει νότες από κόκκινο γκρέιπφρουτ και βατόμουρο με άγριο τριαντάφυλλο, βιολέτα και μόσχο και φιλοξενείται σε ένα χαριτωμένο μπουκάλι που χωράει παντού 5. Jo Malone London Blooms Peony&Moss: Ένα πολύ ιδιαίτερο φλέρτ ανάμεσα στην κομψή παιώνια και την δροσιά του κισσού, εμπνευσμένο από τους βρετανικούς κήπους 6. Guerlain Shalimar Initial L'Eau Νότες από περγαμόντο, νερολί και γιασεμί φωτίζουν την ντελικάτη και συνάμα αισθησιακή πλευρά του διαχρονικού Shalimar 7. Jean Paul Gaultier Classique Summer Fragrance: Αυτή τη σεζόν το πιο διάσημο "μπούστο" ντύνεται με jungle prints από τη ready to wear συλλογή του Gaultier για το καλοκαίρι του 2011 αλλά και από τα σχέδια που δημιούργησε στους τοίχους της σουίτας που διακόσμησε ο δαιμόνιος designer για το Elle Deco- όσο για το ίδιο το άρωμα, τριαντάφυλλο, άνθη πορτοκαλιάς, ξύσμα σισιλιάνικου μανταρινιού, ylang ylang, βανίλια και musk συνθέτουν ένα sexy καλοκαιρινό κοκτέιλ 8. Yves Saint Laurent Opium Vapeurs de Parfum: Μια ελαφριά και δροσερή έκδοση του θρυλικού Opium με αιθέριο έλαιο μανταρινιού και ροζ πιπεριού, απόσταγμα άνθους πορτοκαλιάς, γιασεμί και κεχριμπάρι, κλεισμένα σε ένα υπέροχο αδιαφανές μπουκάλι από γυαλί, με βελούδινο άγγιγμα και πουδρέ ροζ χρώμα.

mple_aromata11

1. Eau de Chloé: Δημιούργημα του ίδιου αρωματοποιού που υπέγραψε το πρώτο αριστούργημα του οίκου, αυτό το δροσερό ελιξίριο αποτελείται από ένα εξαιρετικό απόσταγμα από ιονισμένο ροδόνερο, αιθέριο τριαντάφυλλο, αρώματα κίτρου που θυμίζουν παγωμένη σπιτική λεμονάδα και μια πινελιΆ πατσουλί που ολοκληρώνει τον αισθησιασμό του. 2. Estée Lauder Bronze Goddess Capri: Εξωτικό, μοιάζει να κλείνει την λάμψη του ήλιου, τη ζεστασιά της άμμου και την αύρα της θάλασσας, με νότες από cassis, χυμώδη μανταρίνια, φύλλα λεμονιάς, γιασεμί sambac, παιωνίες και βανίλια. 3. Giorgio Armani Acqua di Gioia Essenza: Μια νέα, αριστοκρατική απόδοση του κλασικού αρώματος, μια πιο συμπυκνωμένη έκδοση του χυμού του Acqua di Gioia, με θρυμματισμένα φύλλα μέντας, ανοιξιάτικα άνθη λεμονιάς, ίχνη ροζ πιπεριού και τρία είδη γιασεμιού. 4. Biotherm Eau Oceane: Η ενέργεια του Ωκεανού, τα ενυδατικά και αναζωογονητικά στοιχεία του, αρνητικά φορτισμένα ιόντα που βοηθούν στην ανανέωση των κυττάρων και εκλεκτές νότες εσπεριδοειδών κλείνονται σε αυτό το νέο spray, που μέσα σε δευτερόλεπτα προσφέρει τόνωση και πνευματική ηρεμία. 5. Lancôme Ô de L'Orangerie: δροσερό και βελούδινο, έντονο και εύθραυστο, το άνθος πορτοκαλιάς συνδυάζεται με σπιρτόζικους, υδάτινους αρωματικούς τόνους και ξυλώδεις νότες, σε ένα σοφιστικέ καλοκαιρινό ελιξίριο. 6. Comme des Garçons Green Play: Με χαρακτήρα πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα δροσερά αρώματα, το Green Play κάνει παιχνίδι με το lime, τη μέντα, το βασιλικό και τη μαστίχα σε ένα κοκτέιλ που θα μπορούσε να πίνεται βραδάκι στο μπαλκόνι με μπόλικο πάγο! 7. Thierry Mugler Angel Aqua Chic, Light Eau de Toilette: Οι oriental νότες του εμβληματικού Angel συναντούν το δροσερό ανθόνερο, το ροζ πιπέρι και απόσταγμα από λεμόνι Καλαβρίας, που μεταμορφώνουν το gourmant άρωμα σε ένα φρέσκο μεν ανατολίτικο δε, ελιξίριο. 8. The Body Shop Dreams Unlimited Sun Fresh: Ζωηρό και... ζουμερό, με καρπούζι, μανταρίνι, άνθος νεραντζιάς και μια ιδέα κρυστάλλινης δροσιάς, τονώνει το σώμα και το πνεύμα.