Αλλάξτε λάδια!

Αλλάξτε λάδια!

5+1 best by test έλαια φροντίδας

Αναμφίβολα μία από τις τάσεις στην κοσμετολογία αυτή τη στιγμή είναι τα έλαια φροντίδας, όπου το στοίχημα για τα εργαστήρια των μεγάλων εταιριών είναι διπλό: αφενός να δημιουργήσουν μια φόρμουλα που θα απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρής αίσθησης αφετέρου να την εμπλουτίσουν με κοκτέιλ ευεργετικών συστατικών ώστε να προσφέρει εξαιρετική περιποίηση.

Εμείς δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε πέντε νέα-και ένα all time classic, πλέον- ξηρά λάδια για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, που παίρνουν άριστα και στις δύο παραπάνω προδιαγραφές:

ladia_collagepost20

1. That's Better Flakes No More. Αυτό το πολυβιταμινούχο ξηρό λάδι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Το Açai Berry, τα πλούσια φυτικά έλαια και η βιταμίνη Ε που περιέχει, προσφέρουν εντατική φροντίδα, ενυδάτωση και μεταξένια απαλότητα στην επιδερμίδα και τα μαλλιά. 2. The Body Shop Moringa Beautifying Oil. Εξαιρετικά ελαφρύ στην υφή, αν και στην καρδιά της σύνθεσής του πρωταγωνιστούν τρία έλαια καρπών: κουκούι, αμυγδαλέλαιο και έλαιο μαρούλα (το οποίο η The Body Shop προμηθεύεται από τη Ναμίμπια μέσω του Δίκαιου Εμπορίου με Κοινότητες). Ελάχιστες σταγόνες αρκούν για να περιποιηθούν απόλυτα πρόσωπο, σώμα και μαλλιά και να τα αγκαλιάσουν με μια διακριτική, εξωτική ευωδιά. 3. Caudalie Ηuile Divine. Έλαιο σταφυλιού, αγνό έλαιο αργκάν, παρθένο έλαιο ιβίσκου, πολυφαινόλες σταφυλιού, σησαμέλαιο, βούτυρο καριτέ, είναι η "συνταγή" αυτού του λαδιού που μοσχοβολάει τριαντάφυλλο και νέκταρ σταφυλιού και περιποιείται θεϊκά το σώμα, τα μαλλιά και το πρόσωπο. 4. Roger&Gallet Huile Embellissante Fleur D'Osmanthus. Προορισμένο για το σώμα και τα μαλλιά, περιέχει έλαιο βερύκοκου για ενυδάτωση, σησαμέλαιο για αντιοξειδωτική δράση και απαλότητα, αμυγδαλέλαιο για βαθιά θρέψη και νότες από άνθος Οσμανθού που δημιουργεί μια αίσθηση ευεξίας και τονώνει τις αισθήσεις. 5. Nuxe Huile Prodigieuse. Από το 1992 που λανσαρίστηκε, αυτό το ξηρό λάδι βρίσκεται σταθερά στην κορυφή των best sellers, και ανάμεσα στα αγαπημένα των stars του Hollywood. Πλούσιο σε πολύτιμα φυτικά έλαια (φουντουκιού, μακαντένια, καμέλιας, αμυγδάλου) και Βιταμίνη Ε, τρέφει, επανορθώνει και προστατεύει με μια κίνηση το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. 6. Vichy Nutriextra Oil. Παρότι είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ξηρή έως πολύ ξηρή επιδερμίδα, αυτό το μεταξένιο λάδι δεν είναι καθόλου λιπαρό, αποκαθιστά την ελαστικότητα και την απαλότητά της ενώ χαρίζει μια ζεστή ευωδιά από περγαμόντο, κανάγκας και άνθη πορτοκαλιάς.