Το beauty gadget που θα λατρέψετε

Το beauty gadget που θα λατρέψετε

Και θα κρατήσετε στην τσάντα σας χειμώνα-καλοκαίρι

Όσες το έχετε ήδη δοκιμάσει, σίγουρα θα του έχετε δώσει μια θέση στη λίστα με τα αγαπημένα σας (εγώ πάντως δεν το έχω αποχωριστεί από το προηγούμενο καλοκαίρι!). Αν πάλι δεν έτυχε να έρθετε... τετ α τετ μαζί του μέχρι σήμερα, να είστε βέβαιες πως πρόκειται για μια πολύ καλή επένδυση όχι μόνο για το καλοκαιρινό σας νεσεσέρ αλλά για όλο το χρόνο.


Ο λόγος για το Sun Protection Compact Foundation N SPF 30 της Shiseido, μια έξυπνη compact πούδρα που συνδυάζει αντηλιακή προστασία και κάλυψη. Είτε κινείστε μέσα στην πόλη είτε είστε στην παραλία (και αρνείστε να βγείτε χωρίς makeup), αυτό το προϊόν θα προσφέρει ό,τι καλύτερο για την επιδερμίδα σας. Η υφή του είναι ανάλαφρη και αφήνει ένα φυσικό, ομοιόμορφο ματ τελείωμα, η φόρμουλά του αντέχει στον ιδρώτα και μένει σταθερή για ώρες ενώ ταυτόχρονα προσφέρει προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB και αντιγηραντική φροντίδα.

Θα το βρείτε σε πέντε αποχρώσεις και, ακριβώς επειδή είναι αέρινο, μπορείτε να "χτίσετε" τον βαθμό της κάλυψης και την ένταση του χρώματος, και επομένως να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε όλο το χρόνο σαν ένα άγγιγμα που θα "ζεστάνει" την επιδερμίδα σας.