Lancôme Hypnôse Star: η μάσκαρα που θα αλλάξει το βλέμμα σας

Lancôme Hypnôse Star: η μάσκαρα που θα αλλάξει το βλέμμα σας

Η νέα δημιουργία της Lancôme είναι ένα μικρό αριστούργημα

Το glamour μπορεί να χωρέσει σε ένα tube και θα το δείτε με τα μάτια σας, με την πρώτη στρώση της νέας μάσκαρα Hypnôse Star της Lancôme! Ότι η αγαπημένη εταιρεία καλλυντικών είναι από τους κορυφαίους experts στο κεφάλαιο "μάσκαρα" είναι γνωστό και με αυτό το new entry, απλά μας το επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά.


Η Hypnôse Star υπόσχεται βαθύ, έντονο βλέμμα, γεμάτο μυστήριο και θηλυκότητα- όπως αυτό των femme fatales των '30s- και όλα αυτά τα χαρίζει στον απόλυτο βαθμό. Το μυστικό της βρίσκεται σε δύο σημεία: καταρχήν, το βουρτσάκι της έχει καινοτομικό σχεδιασμό με 2 όψεις, μια επίπεδη που δίνει όγκο και μια λοξή, για διαχωρισμό και καμπύλες στις βλεφαρίδες. Οπότε με μόνο δύο κινήσεις αποκτάτε τις βλεφαρίδες που ονειρεύεστε, πλούσιες, με έντονες καμπύλες και χωρισμένες μία προς μία! Και βέβαια, το χρώμα που γλιστράει πάνω τους είναι η τελευταία λέξη των εργαστηρίων της Lancôme: ένα συγκλονιστικό, βαθύ μαύρο, με εξαιρετικές χρωστικές, που αντανακλά το φως σαν μαύρο διαμάντι δημιουργώντας αυτό που η Lancôme ονομάζει Black Diamond εφέ. Στην καρδιά της σύνθεσης της Hypnôse Star βρίσκονται μαλακά και σκληρά κεριά νέας γενιάς που σταθεροποιούν το αποτέλεσμα και βοηθούν στο να γλιστράει τέλεια το προϊόν πάνω στις βλεφαρίδες αλλά και αιθέρια έλαια που τις περιποιούνται. Μεγάλο της ατού επίσης, είναι το ότι μπορείτε άνετα να απλώσετε δεύτερη και τρίτη στρώση, χωρίς να φοβάστε πως οι βλεφαρίδες θα κολλήσουν ή θα δημιουργηθούν κόμποι!


Μαζί με τη νέα μάσκαρα, ήρθε επίσης και μια νέα σειρά μονών σκιών, οι Ombre Hypnôse σε 24 υπέροχες αποχρώσεις. Αυτές οι σκιές, με την απαλή σαν μετάξι υφή, απλώνονται τέλεια, δεν μαζεύουν στο βλέφαρο, μένουν σταθερές για ώρες και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνες τους ή σε συνδυασμούς δύο ή τριών μαζί. Η Lancôme, προτείνει 3 look: ένα φωτεινό και fresh σε αποχρώσεις ροζ, απαλό μπεζ και στο χρώμα της άμμου, ένα chic και σοφιστικέ για ένταση στα μάτια με βιολετί, τυρκουάζ και κεχριμπαρένιους τόνους και ένα glamorous look σε γκρι, σοκολατί και σμαραγδί.