Τι "παίζει" στο μανικιούρ της Zooey Deschanel;

Τι "παίζει" στο μανικιούρ της Zooey Deschanel;

Η λεπτομέρεια της εμφάνισής της στα Emmys που συζητήθηκε

Η βραδιά των Emmy είχε κάμποσες ενδιαφέρουσες στυλιστικά παρουσίες στο red carpet. Η Zooey Deschanel, η οποία ήταν για πρώτη φορά υποψήφια για βραβείο, εμφανίστηκε με μια αιθέρια δημιουργία Reem Acra σε powder blue απόχρωση αλλά την παράσταση έκλεψε το μανικιούρ της.


Η Zooey έχει δηλώσει την αδυναμία της στην nail art και πάντα φροντίζει να έχει κάτι fun να δείξει. Αυτή τη φορά, λοιπόν, στους αντίχειρες είχε ζωγραφισμένες μικροσκοπικές τηλεοράσεις, με την απαραίτητη δόση glam, φυσικά. Ήθελε να κρατήσει το look της ελαφρύ και φρέσκο αλλά λαμπερό είπε ο nail artist της L'Oréal Paris, Tom Bachik, ο οποίος επιμελήθηκε το μανικιούρ των πρωταγωνιστριών της σειράς New Girl.


Ιδού τα tips του Tom για να το αντιγράψετε: Ξεκινήστε απλώνοντας μια λεπτή στρώση του κίτρινου βερνικιού Colour Riche της L'Oréal Paris στην απόχρωση Exotic Canarin και στη συνέχεια άπλωσε το Colour Riche, Dating Coral για να κάνει πιο απαλό τον τόνο. Μετά, άπλωσε μια μεταλλική απόχρωση σε τυχαία σημεία πάνω στα νύχια για να δημιουργήσει ένα μεταλλικό φέ και τοποθέτησε κρύσταλλα Swarovski για να δημιουργήσει μια εικόνα που να θυμίζει γαλαξία- αλλά σε ροδακινί. Ο Tom Bachik ολοκλήρωσε το manicure ζωγραφίζοντας πάνω στα νύχια οθόνες τηλεόρασης «για να το κάνω πιο fun» είπε ο ίδιος.



Διαβάστε ακόμα

Το 3D μανικιούρ της Zooey Deschanel

Τα «πλεκτά» νύχια στο show του οίκου Rodarte

Moon manicure από τα χεράκια σας