Τα βλέπω μαύρα!

Τα βλέπω μαύρα!

Ο λόγος για τα 5 προϊόντα μακιγιάζ της νέας ΚΟΡΡΕΣ Professional Black Collection, στο πιο βαθύ μαύρο χρώμα που υπάρχει!

Είτε είστε φαν του smoky μακιγιάζ είτε προτιμάτε το πιο φυσικό look, απλά περνώντας τις βλεφαρίδες με λίγη μάσκαρα, στη νέα σειρά Professional Black της ΚΟΡΡΕΣ θα βρείτε τα προϊόντα που θα λατρέψετε!


Η σειρά δημιουργήθηκε εμπνευσμένη από τις ανάγκες των make-up artists και όχι απλά κάνει focus στο μαύρο αλλά το φτάνει στο πιο βαθύ, έντονο σημείο του, ενώ ταυτόχρονα το συνδυάζει με τα πιο εκλεκτά συστατικά και υφές για εντυπωσιακό, απόλυτα σταθερό αποτέλεσμα.
Στην καρδιά της φόρμουλας κάθε προϊόντος βρίσκονται τα Black Volcanic Minerals, ζωτικά ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία που αφενός χαρίζουν αυτό το βαθύ, έντονο χρωματικό εφέ αφετέρου έχουν ευεργετική δράση, ενδυναμώνουν τις βλεφαρίδες και φροντίζουν την επιδερμίδα των ματιών. Στην Professional Black θα βρείτε:


- Την Professional Volume Mascara: το star product της σειράς είναι η πρώτη mascara με ηφαιστειογενή ιχνοστοιχεία για 6 φορές περισσότερο όγκο, αύξηση μήκους των βλεφαρίδων έως 20% από την πρώτη εφαρμογή και χρώμα στην πιο σκούρα, έντονη εκδοχή του. Χαρίζει επαγγελματικό αποτέλεσμα με διάρκεια και super δραματικό look με βλεφαρίδες που μεγεθύνονται, διαχωρίζονται, αποκτούν μήκος και γεμίζουν χρώμα χωρίς να βαραίνουν- και σε αυτό το αποτέλεσμα συμβάλλει απόλυτα και το ειδικά μελετημένο βουρτσάκι της με τη μοναδική τεχνική διασταύρωσης των τριχών του, που εξασφαλίζει εφαρμογή χρώματος χωρίς κόμπους και μουντζούρες, ακόμα και στις πιο μικρές βλεφαρίδες. Σε όλα αυτά προσθέστε και το γεγονός ότι η σύνθεσή της είναι ειδικά μελετημένη ώστε να φροντίζει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, να προστατεύει και να δυναμώνει τις βλεφαρίδες.

- Τρία νέα Professional Eyeliners, must για τέλειο smoky look και σχεδιασμένα ώστε να δίνουν αποτέλεσμα ακριβείας με τον πιο εύκολο τρόπο: το Long Lasting με εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια, ιδανικό για το εξωτερικό και το εσωτερικό των ματιών, το Shimmering σε μαύρη ιριδίζουσα απόχρωση για extra φωτεινό τελείωμα και το Khol με ειδικά σχεδιασμένη μαλακή μύτη για το εσωτερικό των ματιών και απόλυτα σταθερό αποτέλεσμα.

- Το Professional Liquid Eyeliner, που δίνει άλλη διάσταση στο κλασικό cat-eye look. Το ειδικά σχεδιασμένο tip του απελευθερώνει σταδιακά την απαιτούμενη ποσότητα προϊόντοςώστε να επιτύχετε με ακρίβεια την απόλυτη μαύρη γραμμή. Στεγνώνει αμέσως, χωρίς να δημιουργεί μουντζούρες, ενώ δεν ξεθωριάζει, διατηρώντας το εντυπωσιακό μαύρο χρώμα του κατά τη διάρκεια της ημέρας.


Τα νέα προϊόντα της συλλογής Professional Black «αποκαλύπτονται» αποκλειστικά σε συνδυασμό με ολοκαίνουρια Nail Colours και Lipgloss, μέσα από πέντε statement looks για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2012-13. Και τα πέντε looks είναι συγκλονιστικά- προσωπικά λάτρεψα το set VOLCANIC BLACK που συνδυάζει την Black Volcanic Minerals / Professional Volume Mascara, το Professional Long Lasting Eyeliner και το νέο Metallic Black Nail Colour, προϊόντα-μπαλαντέρ για ένα μίνιμαλ πρωινό μέχρι ένα dark, glam μακιγιάζ.