Όνειρα, μαγεία, έρωτας...

Όνειρα, μαγεία, έρωτας...

Κλεισμένα στα δύο υπέροχα, νέα ελιξίρια της ΚΟΡΡΕΣ

KORRES1

Tonka Beans: είναι οι καρποί που λέγεται ότι φέρνουν τύχη σε θέματα αγάπης και κάνουν τα όνειρα πραγματικότητα. Στην αρχαιότητα τα Tonka Beans πρωταγωνιστούσαν σε τελετές και ξόρκια για πραγματοποίηση ευχών για αγάπη, τύχη, πλούτο... Ρίχνοντας επτά καρπούς σε ένα ποτάμι ή κατ' άλλους απλά ψιθυρίζοντας την ευχή ενώ κρατάς τον καρπό στην παλάμη σου, αυτή μπορεί να γίνει πραγματικότητα...


Τα Tonka Beans, λοιπόν, μεταφέρουν τον μυστικισμό τους στα νέα αρώματα Tonka Purple (for her) και Tonka Brown (for him) της ΚΟΡΡΕΣ μαζί με τη μοναδική γλυκόπικρη ευωδιά τους -ένα ιδιαίτερο μείγμα βανίλιας και tobacco- και κάθε ένα δίνει μια υπόσχεση: Dreams Come True & Magic Happens!



Στο θηλυκό, oriental Tonka Purple/ Dreams Come True, η Βανίλια, το άνθος Πορτοκαλιού, το Ροδάκινο, το Γιασεμί, μαζί με το Περγαμόντο και το Μανταρίνι φλερτάρουν με τα Tonka Beans των ονείρων που γίνονται πραγματικότητα. Στο Tonka Brown/ Magic Happens, το μυστήριο των καρπών τυλίγεται από νότες ινδικού Σανταλόξυλου, λευκό Κέδρο, Πορτοκάλι, Κάρδαμο, Πιπέρι, Τριαντάφυλλο, Λεμόνι, σε ένα ξυλώδες, πικάντικο κοκτέιλ για εκείνους που πιστεύουν, κυνηγούν ή δημιουργούν μαγεία.



Τα δύο νέα Limited Edition αρώματα είναι σίγουρα ιδιαίτερα, έχουν τη δική τους ταυτότητα και γράφουν μια ξεχωριστή ιστορία στην γκάμα των αρωμάτων της ΚΟΡΡΕΣ. Ωστόσο, η φυσική κατεύθυνση παραμένει κοινό σημείο -δεν περιέχουν phthalates, polycyclic-musk compounds [PCM] και nitro-musks, ουσίες χαρακτηριστικές στους διαλύτες και στα σταθεροποιητικά μέσα των αρωμάτων και γνωστές για την υψηλή πιθανότητα πρόκλησης ερεθισμών, τη συσσώρευσή τους στον ανθρώπινο οργανισμό και τη μη βιο-αποικοδομησιμότητά τους. Ως μέσο συντήρησης των αρωμάτων έχει επιλεγεί το φυσικό αντιοξειδωτικό και συντηρητικό, Rosmarinus officinalis.