Inky Eyes

Το νέο Pure Color Quick-Thick EyeLiner της Estée Lauder είναι το ιδανικό «εργαλείο» για τέλεια, μαύρη γραμμή

Είναι ένα από τα νέα προϊόντα που δημιούργησε ο Tom Pecheux, Creative Makeup Director της Estée Lauder, για το φθινοπωρινό μακιγιάζ Violet Underground- και έχει όλες τις προδιαγραφές να γίνει το δεξί σας χέρι στο μακιγιάζ των ματιών.


Ο λόγος για το Pure Color Quick-Thick EyeLiner, στην απόχρωση Punker Black, που υπογραμμίζει το βλέμμα με το εντυπωσιακό μαύρο χρώμα του. Για αυτό το eyeliner, ο Pecheux προτίμησε τη μορφή μαρκαδόρου, ώστε να είναι εύκολο στο να το κρατήσουμε και η άκρη του να δίνει γραμμή ακριβείας με μια κίνηση. Οι έντονες χρωστικές του δίνουν άψογο αποτέλεσμα με ελάχιστη προσπάθεια και είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε το αποτέλεσμα από το glamorous-chic που δίνει μια λεπτή γραμμή σε έντονο punk-rock, απλά πιέζοντας τη μύτη λίγο περισσότερο.



«Το Pure Color Quick-Thick EyeLiner είναι ένα πραγματικά πρακτικό προϊόν. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όπως ένα eyeliner, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε το αποτέλεσμα που δίνει η μύτη του και είναι compact. Με μια κίνηση φρεσκάρετε το look σας ή περνάτε από ένα πρωινό σε ένα δραματικό, βραδινό μακιγιάζ. Επιπλέον, το τελείωμά του δεν είναι τοσο βαρύ όσο ένα κλασικό eyeliner, οποτε μπορείτε να το φορέσετε κάτω ή πάνω από τη σκιά, ακόμα και κατά μήκος του κάτω βλεφάρου- αν και εγώ προτιμώ να το χρησμοποιώ μόνο στο άνω βλέφαρο συμβουλεύει ο Tom Pecheux.



Διαβάστε ακόμα:

City Link και attica: «φόρεσαν» το ροζ της ελπίδας

10+1 ιδέες για trendy μανικιούρ

Estée Lauder Pure Color Nail Lacquer: το Παρίσι στα χέρια σας!