Η ομορφιά γίνεται κόσμημα για καλό σκοπό

Η ομορφιά γίνεται κόσμημα για καλό σκοπό

Η Shiseido και η Folli Follie υπογράφουν ένα πανέμορφο, συλλεκτικό μενταγιόν και στηρίζουν την ΕΛΕΠΑΠ

«Πλούτος είναι να προσφέρεις απλόχερα»: αυτή είναι μία από τις βασικές αξίες της Shiseido που φέτος γιορτάζει 140 χρόνια από την ίδρυσή της. Με αυτή την αφορμή, η Ιαπωνική εταιρεία καλλυντικών ένωσε τις δυνάμεις της με την Folli Follie για τη δημιουργία ενός limited edition κοσμήματος που σκοπό έχει να υποστηρίζει την προσπάθεια του μη κερδοσκοπικού σωματείου ΕΛΕΠΑΠ.


Έτσι, το Ιαπωνικό ιδεόγραμμα (kanji) που συμβολίζει την ομορφιά γίνεται κόσμημα, ένα πραγματικό έργο τέχνης, το οποίο συμβολίζει το πάθος του γιου του ιδρυτή της Shiseido Shinzo Fukuhara για ό,τι είναι όμορφο! Το μενταγιόν έχει ροζ επιχρύσωση και περιβάλλεται από κρυστάλλινες πέτρες, ενώ στο πλάι του είναι διακριτικά χαραγμένο το «Shiseido 140 years» και ο μοναδικός αριθμός του.


Το κόσμημα σχεδίασε και διέθεσε η Folli Follie αφιλοκερδώς ενώ η Shiseido θα προσφέρει τα έσοδα από τις πωλήσεις του στην ΕΛΕΠΑΠ. - μια ενέργεια που ταιριάζει απόλυτα με το πάθος της εταιρείας να προσφέρει απλόχερα ομορφιά και ευεξία με κάθε τρόπο, όχι μόνο μέσα από τα προϊόντα της αλλά και στηρίζοντας έμπρακτα ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.


Από τα μέσα Νοεμβρίου, λοιπόν, ως την περίοδο των Χριστουγέννων, 3.500 αριθμημένα μενταγιόν θα διατεθούν στα σημεία πώλησης προϊόντων Shiseido σε όλη την Ελλάδα, στη συμβολική τιμή των 45 ευρώ και είναι μια εξαιρετική ιδέα για την Χριστουγεννιάτικη gift list μας.