Δοκιμάσαμε: Το πιο haute & hot makeup της σεζόν!

Δοκιμάσαμε: Το πιο haute & hot makeup της σεζόν!

Είναι έξυπνο, αέρινο όσο δεν φαντάζεστε και μεταμορφώνει την επιδερμίδα με τον πιο διακριτικό τρόπο- αριστούργημα! 

armani_me3
armani3
armani4

Η εμμονή του Giorgio Armani με την φυσικά λαμπερή, ομοιόμορφη επιδερμίδα είναι γνωστή. Δεν ήταν,λοιπόν, τυχαίο το γεγονός ότι το πρώτο φον ντε τεν που δημιούργησε, το Luminous Silk, βρέθηκε αμέσως στα best sellers, για την μοναδική μεταξένια υφή του που δίνει φυσική λάμψη.

Έκτοτε, ο Armani συνέχισε να εξελίσσει τις "βάσεις" του, ανεβάζοντας όλο και πιο ψηλά τον πήχυ, φτάνοντας να λανσάρει αυτή τη σεζόν ένα φον ντε τεν που επιτυγχάνει απόλυτα την πιο δύσκολη πρόκληση: να συνδυάζει διαφάνεια και κάλυψη, ανοίγοντας μια νέα κατηγορία στο μακιγιάζ- ναι, γίνεται, και το είδα με τα μάτια μου!



Το ραντεβού με τους experts του μακιγιάζ Giorgio Armani δόθηκε στο corner του brand, στο Hondos Κολωνάκι, για να γνωρίσω και να δοκιμάσω το νέο Maestro, "το επαναστικό προϊόν τελειοποίησης της όψης της επιδερμίδας" όπως έλεγε η πρόσκληση-πρόκληση. Ως φανατική του μίνιμαλ μακιγιάζ, περίμενα με πολύ ενδιαφέρον να δώ το διαφορετικό σε αυτή τη νέα φόρμουλα. Ξεκινήσαμε, λοιπόν, από την υφή της: «Αυτή είναι η πιο ακριβή οργάντζα στον κόσμο» μου είπε η makeup expert, δίνοντάς μου ένα μικρό κομμάτι του υφάσματος για να νιώσω την υφή της, απίστευτα αέρινη, πέρα από ο,τιδήποτε έχω αγγίξει ως τώρα. Αυτή η οργάντζα ενέπνευσε τον Giorgio Armani για την αίσθηση που θα άφηνε το νέο Maestro πάνω στο πρόσωπο- και το κατάφερε!



Καταρχήν, χρειάζονται ελάχιστες σταγόνες για όλο το πρόσωπο (ναι, είναι το πρώτο φον ντε τεν με σταγονόμετρο) και με το που το απλώνειςαισθάνεσαι αμέσως να γλιστράει κυριολεκτικά πάνω στην επιδερμίδα, σα να τη χαΪδεύει απαλά ένα αεράκι, δροσερό και αναζωογονητικό. Αυτό το επιτυγχάνει ανατρέποντας εντελώς την κλασική συνθεση μιας βάσης (που είναι συνήθως γαλάκτωμα νερού- σε- έλαιο με πούδρες) και αντικαθιστώντας το νερό με έναν εξειδικευμένο συνδυασμό ελαίων! Πέντε έλαια, τα οποία επιλέχθηκαν ανάμεσα σε χιλιάδες με βάση το βαθμό πτητικότητας ενσωματώθηκαν στη σύνθεση του Maestro έτσι ώστε να δουλεύεται εύκολα, άψογα, να δίνει ματ λαμπερό φινίρισμα και, βέβαια, να δίνει την αίσθηση ότι δεν έχουμε απλώσει κανένα προϊόν στο δέρμα μας. Επιπλέον, όπως μου εξήγησε η συνεργάτης του μακιγιάζ Armani, η σύνθεση περιέχει και εκχυλίσματα ελαίου λωτού, επειδή έχουν ιδιότητες κατά των ελεύθερων ριζών και περιέχουν ενυδατικούς παράγοντες. Οι ευφυείς χρωστικές του είναι τόσο λεπτές που γίνονται ένα με το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας και τόσο φίνες που οι ακτίνες του φωτός δεν απορροφώνται από την επιδερμίδα αλλά αντανακλώνται πλήρως προσφέροντας τέλεια,φυσική λάμψη (σημιεώστε πως διαθέτει και SPF15).



Αυτό που έχω να πω είναι ότι έφυγα από αυτή την συνάντηση, έχοντας αποκτήσει δύο νέες εμμονές: το Maestro, αυτή την εκπληκτική βάση την οποία σας προτείνω χωρίς τον παραμικρό ενδοιασμό και την BB Cream από τη σειρά Luminessence του Giorgio Armani, που επίσης δοκίμασα (κάτω από το Maestro) και θεωρώ πως είναι ο ορισμός του έξυπνου προϊόντος φροντίδας (για αυτήν όμως, θα επιστρέψω με αναλυτικό post).