Η Caudalie πηγαίνει Νέα Υόρκη

Η Caudalie πηγαίνει Νέα Υόρκη

Γαλλικός αέρας πνέει στο West Village, όπου μόλις άνοιξε το πρώτο της flagship store 

Δεκαεπτά χρόνια μετά από την ίδρυση της Caudalie, η Mathilde και ο Bertrand Thomas δημιουργούν το πρώτο τους κατάστημα στo Μεγάλο Μήλο (315 Bleecker Street) φέρνοντας όλη την εμπειρία τους και τα πολύτιμα μυστικά μιας φροντίδας αποκλειστικά βασισμένης στο αμπέλι και το σταφύλι.


Η διακόσμηση του καταστήματος είναι εμπνευσμένη από τους εμβληματικούς κώδικες του Spa Vinothérapie, Les Sources de Caudalie και του Château Smith Haut Lafitte, καθώς και στον προσωπικό κόσμο της Mathilde Thomas. Η βιτρίνα είναι μια ζεστή γωνιά της φύσης με δέντρα αμπέλου σαν καλοσώρισμα. Το χρώμα του ξύλου και του δαμάσκηνου συνδυάζονται με το λευκό κυρίως στην πρόσοψη, αλλά και στον εσωτερικό χώρο. Η αρχοντιά της βελανιδιάς και του μαρμάρου συνυπάρχουν με την τεχνολογία, καθώς μία οθόνη προβάλλει τους
αμπελώνες του Château Smith Haut Lafitte στο Bordeaux. Στους τοίχους, διάφορες φωτογραφίες εξιστορούν την ιστορία της μάρκας και των ιδρυτών της. Ολα αυτά μέσα σε μία απαλή ατμόσφαιρα που δημιουργούν τα design φωτιστικά σε σχήμα κομμέnων σταφυλιών.


Στο κέντρο του καταστήματος, o πάγκος σε σχήμα παραδοσιακού βαρελιού προσκαλεί τις beauty addicts να ανακαλύψουν και να δοκιμάσουν τα προϊόντα. Επικεφαλής, η Valdet, η Οινοθεραπεύτρια της Caudalie, ειδική στα προϊόντα και τις θεραπείες Spa Caudalie, η οποία κατόπιν ραντεβού προσφέρει προσωπικές συμβουλές. Ανάμεσα στις αποκλειστικότητες του καταστήματος, το Fresh Crushed Cabernet όπου επιτόπου δημιουργείται το ιδανικό προϊόν καθαρισμού για την επιδερμίδα της επισκέπτριας, με φυσικά συστατικά (κουκούτσια σταφυλιών του Long Island, καστανή ζάχαρη και μέλι από την Gironde, καθώς και έξι βιολογικά αιθέρια έλαια του Contouring Concentrate: lemongrass, αιθέριο έλαιο λεμονιού, κυπαρίσσι, άρκευθος, δενδρολίβανο, γεράνι) και η Στιγμιαία Φροντίδα Ομορφιάς που γίνεται σε 10 λεπτά και χωρίς ραντεβού και περιλαμβάνει: ντεμακιγιάζ, φροντίδα ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας και εφαρμογή της Teint Divin Healthy Glow Mineral Powder, καθώς και απολέπιση χεριών και μασάζ με την κρέμα χεριών της Caudalie.


Στο κατάστημα πωλούνται επίσης τα "δυσεύρετα προϊόντα" της Caudalie, όπως το Purifying Concentrate και τα προϊόντα που προέρχονται από τα spa, όπως τα κέρια και τα μπουρνούζια, ενώ καθ΄ όλη την διάρκεια του έτους εκπλήξεις θα περιμένουν τις επισκέπτριες: δοκιμή προϊόντων πριν διατεθούν προς πώληση επισήμως, ραντεβού με τους ιδρυτές της μάρκας, μαθήματα οινολογίας και γευσιγνωσίας των κρασιών της οικογένειας.



Διαβάστε ακόμα

Ήρθαν: τα νέα αφρόλουτρα της Caudalie

Λύση S.O.S. για την αφυδατωμένη επιδερμίδα