Οι Λευκές Νύχτες του Giorgio Armani

Οι Λευκές Νύχτες του Giorgio Armani

Η συλλογή μακιγιάζ που προτείνει ο Maestro για τις γιορτές είναι βουτηγμένη στο φως του φεγγαριού

arm2

Το ψυχρό φως μιας χειμωνιάτικης νύχτας και οι αντανακλάσεις του, το παιχνίδι με τις σκιές τη στιγμή που πέφτει η νύχτα και η σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον ουρανό: αυτή είναι η έμπνευση πίσω από την εορταστική συλλογή μακιγιάζ White Night που προτείνει φέτος ο Giorgio Armani, με star product την παλέτα μακιγιάζ Moonlight (σε δύο αρμονίες) που, μέσα από τη σοφιστικέ τεχνολογία της, δημιουργεί τα πιο ενδιαφέροντα κοντράστ ανάμεσα στην υφή, το φως και το χρώμα.


Στην all-in-one Moonlight Palette, συνδυάζονται οι πιο εκπληκτικές αποχρώσεις της σεζόν για το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη, για ένα ανεπιτήδευτα chic look. Στο πάνω μέρος κάθε μιας από τις δύο αρμονίες, θα βρείτε μια διάφανη πούδρα- highlighter που χάρη στην τεχνολογία Micro-Fil δίνει λάμψη με διάρκεια. Απαλή και κρεμώδης, αυτή η πανάλαφρη πούδρα γίνεται ένα με την επιδερμίδα, και της δίνει μια φυσική, glam φωτεινότητα. Στο κάτω μέρος της παλέτας Moonlight, θα βρείτε ένα τρίο χρωμάτων, δύο λαμπερές σκιές και ένα compact κραγιόν σε διάφανο ματ χρώμα που ολοκληρώνει ιδανικά το look.



Όσο για τις δύο αρμονίες, έχετε να επιλέξετε ανάμεσα στην Moonlight White Palette, που συνδυάζει μια διάφανη, λευκή πούδρα- highlighter με σκιές σε τόνους του γκρι και κόκκινο κραγιόν, η πρόταση του Armani για ένα σοφιστικέ χειμωνάτικο μακιγιάζ και την Moonlight Beige Palette, με μια μπεζ πούδρα λάμψης που συνδυάζεται με γήινες σκιές και μπεζ κραγιόν, για ένα φυσικό, elegant look.



Διαβάστε ακόμα:

Armani Code Christmas Collector

Δοκιμάσαμε: Το πιο haute & hot makeup της σεζόν!

Lip Maestro: το απόλυτο κραγιόν για σοφιστικέ, ματ χείλη