Σκασμένα χέρια; Δοκιμάστε τη λύση-εξπρές της Garnier

Σκασμένα χέρια; Δοκιμάστε τη λύση-εξπρές της Garnier

Η νέα κρέμα Εντατική Φροντίδα 7 Ημερών με βούτυρο Καριτέ, κάνει θαύματα

Στην σειρά Εντατική Φροντίδα 7 Ημερών της Garnier μπαίνουν τώρα τρεις κρέμες χεριών με φυσικά ενεργά συστατικά, ειδικά προορισμένες να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας.


Στην καρδιά της σύνθεσής τους βρίσκεται το ενεργό ενυδατικό συστατικό L-Bifidus, που δρα ως αποτελεσματική ασπίδα ενυδάτωσης, δημιυοργώντας μία ανθεκτική στο νερό προστατευτική μεμβράνη που αντιστέκεται στο πρώτο πλύσιμο των χεριών. Αν υποφέρετε από ξηρά, σκασμένα χέρια, η Garnier προτείνει την κρέμα χεριών με βούτυρο Καριτέ της σειράς, για άμεση επανόρθωση.

Το βούτυρο Καριτέ είναι γνωστό για τις θρεπτικές του ιδιότητες που επανορθώνουν ακόμα και την πιο ξηρή επιδερμίδα, καταπολεμούν το σκάσιμο των χεριών και καταπραΰνουν άμεσα την αίσθηση τραβήγματος. Επιπλέον, έχει θρεπτικές, ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες που το κάνουν ένα εξαιρετικό ενεργό συστατικό για ξηρές επιδερμίδες με αποτέλεσμα να τις θρέφει,
να τις ενυδατώνει, να τις μαλακώνει και να τις προστατεύει από την ξηρότητα. Μια εξαιρετική "συνταγή" επανόρθωσης, που θα λατρέψουν τα χέρια σας- δοκιμάστε τη!



Διαβάστε ακόμα

Τα πιο απολαυστικά, φρουτένια κοκτέιλ... για την ομορφιά σας!

Νέο Garnier Fructis: Μεταμορφώνει τα ξηρά, ταλαιπωρημένα μαλλιά

Ξηρή,ταλαιπωρημένη επιδερμίδα; Στην Εντατική!