Τι είναι BB, αέρινο και δίνει την πιο τέλεια, φυσική ματ επιδερμίδα;

Τι είναι BB, αέρινο και δίνει την πιο τέλεια, φυσική ματ επιδερμίδα;

Η απάντηση ήρθε μόλις και έχει την υπογραφή της Vichy

Δεν είναι απλά ένα ακόμα BB προϊόν - είναι μια νέα κατηγορία από μόνο του, που συνδυάζει τα ευεργετικά οφέλη της τεχνολογίας BB με τις ιδιότητες ενός make up σε μορφή mousse για τέλεια επιδερμίδα, με φυσική ματ οψη στη στιγμή!

Ο λόγος για το ολοκαίνουριο Aerateint BB Mousse της Vichy, το οποίο θα λατρέψετε είτε ανήκετε στο 52% των Ελληνίδων που φοράει make up είτε στο 48% λένε "όχι" διότι δεν έχουν βρει αυτό που τους ταιριάζει, δεν έχουν χρόνο ή θεωρούν ότι δεν το χρειάζονται.

Χάρη στην αέρινη υφή του, χαρίζει στην επιδερμίδα φυσική, ματ όψη, ομοιομορφία και λάμψη, προσφέροντας παράλληλα προστασία και ενυδάτωση. Είναι ελαφρύ, απορροφάται γρήγορα, απλώνεται πολύ εύκολα και δεν αφήνει ίχνη- επομένως δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρετε... άριστα στη βάση!


Άμεσα θα δείτε το πρόσωπό σας να δείχνει φρέσκο και ξεκούραστο, φωτεινό, με ομοιόμορφη, φωτεινή και ματ όψη ενώ ταυτόχρονα το Airateint BB Mousse "δουλεύει" εντατικά διατηρώντας το ενυδατωμένο, συσφίγγοντας τους πόρους και προσφέροντας προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία χάρη στο SPF30 που διαθέτει. Και όλα αυτά, χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του στο ελάχιστο, καθώς δίνει την αίσθηση της γυμνής επιδερμίδας και την αφήνει να αναπνέει.

Μπορείτε να το φορέσετε με δύο τρόπους: είτε μόνο του, μετά την κρέμα περιποίησης για φυσικό ματ αποτέλεσμα είτε κάτω από το συνηθισμένο σας, καλυπτικό make up σαν βάση, για μεγαλύτερη σταθεροποίηση. Θα το βρείτε σε δύο αποχρώσεις, μπεζ και ροζ.