Lancôme In Love

Lancôme In Love

H διάσημη designer Olympia Le - Tan αφιερώνει ένα από τα signature clutches της στις γυναίκες που λατρεύουν τον οίκο

inlove1

Δύο από τις best selling σειρές της Lancôme, η Rouge Ιn Love και η Vernis In Love, κλείνουν έναν χρόνο κυκλοφορίας και γιορτάζουν τα πρώτα τους γενέθλια μαζί με την Olympia Le - Tan.

Η σχεδιάστρια, δημιούργησε ένα sur mesure clutch σε σχήμα βιβλίου ειδικά για τις beauty addicts που αγαπούν τη Lancôme, ώστε κάθε μία να κρατά τις αγαπημένες της αποχρώσεις σε κραγιόν και βερνίκια νυχιών. Το clutch θα κυκλοφορήσει σε limited edition σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών σε όλο το κόσμο (όχι, όμως, στην ελληνική αγορά).



Πριν σας αφήσουμε να απολαύσετε το video όπου αφηγείται αυτή την γλυκιά ιστορία αγάπης με τα πιο όμορφα χρώματα των Rouge In Love και Vernis In Love, να θυμίσουμε πως η Olympia Le-Tan είναι μια αυτοδίδακτη fashion designer, η οποία γεννήθηκε στο Λονδίνο και μεγάλωσε στο Παρίσι. Ξεκίνησε την καριέρα της στα design studio της Chanel δίπλα στον Karl Langefeld και μεταπήδησε στο οίκο Balmain όπου δούλεψε στο πλευρό του Gilles Dufour. Το 2009, λάνσαρε την προσωπική της συλλογή από handbags και clutches σε σχήμα βιβλίων, και έκτοτε καθιερώθηκε ανάμεσα στη λίστα με τους πιο δημιουργικούς designers της εποχής.