Απόλυτη ανακούφιση για την ξηρή επιδερμίδα

Απόλυτη ανακούφιση για την ξηρή επιδερμίδα

Με τη νέα Nutritic Intense η La Roche- Posay προσφέρει την πιο εντατική, αποτελεσματική φροντίδα στο ξηρό δέρμα

Τράβηγμα, ξηρότητα, ερεθισμοί, αίσθηση τσιμπήματος και καύσου: οι γυναίκες που έχουν ξηρή, ευαίσθητη επιδερμίδα υποφέρουν από τα συμπτώματα, περιγράφουν το δέρμα τους σα μια δύσκαμπτη μάσκα που τις εμποδίζει ακόμα και από το να χαμογελάσουν, ενώ λόγω της έντονης ξηρότητας αποφεύγουν να χρησιμοποιήσουν μακιγιάζ. Αισθάνονται παγιδευμένες μέσα στο ίδιο τους το δέρμα, με σοβαρές επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής και την ψυχολογία τους.

Η La Roche-Posay που ασχολείται εντατικά με τις ανάγκες κάθε τύπου ευαίσθητου δέρματος, δημιούργησε την 1η κρέμα εντατικής θρέψης που ανακουφίζει το ξηρό δέρμα από όλα τα επώδυνα συμπτώματα. Ο λόγος για την Nutritic Intense, μια άκρως καινοτομική φόρμουλα με MP-LIPIDS, ένα συστατικό που προέρχεται από τις δερματολογικές έρευνες στην ατοπία και χρησιμοποιείται για 1η φορά σε καλλυντικό. Τα MP-LIPIDS είναι βιομιμητικά λιπίδια νέας γενιάς που ενεργοποιούν τη σύνθεση Φυσικών Ενυδατικών Παραγόντων (NMF), λιπιδίων και πρωτεϊνών, απαραίτητων για την άνεση και προστασία του δέρματος και επαναφέρουν ολοκληρωτικά τους βασικούς μηχανισμούς λειτουργίας του φραγμού.

Μέσα σε 4 εβδομάδες χρήσης το ξηρό δέρμα συμπεριφέρεται σαν κανονικό και επιτυγχάνεται μείωση 83% στην ξηρότητα. Και μάλιστα, για 1η φορά έρχεται μια πρωτεομική μελέτη που αποδεικνύει τη σε βάθος βιολογική δράση και αποτελεσματικότητα της Nutritic Intense: μελετώντας το δέρμα, πριν και μετά τη χρήση του προϊόντος αποδείχθηκε ότι το προφίλ του δέρματος μετατρέπεται από ξηρό σε κανονικό.

Θα την βρείτε σε δύο εκδοχές: την Nutritic Intense Riche, ένα πλούσιο balm σε γυάλινο βάζο, που δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας (η La Roche-Posay δεν χρησιμοποιεί σε αυτή τη συσκευασία επιπλέον συντηρητικά σε σχέση με το σωληνάριο συνδυάζοντας έτσι την απόλυτη καλλυντική ευχαρίστηση, για το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα, χωρίς να διαπραγματευτεί την ανοχή και την ασφάλεια της σύνθεσης) και την Nutritic Intense, με πλούσια αλλά ταυτόχρονα λεπτόρρευστη υφή που λειτουργεί σαν πέπλο προστασίας προσφέροντας άνεση, απαλότητα και καταπραϋντική δράση.