Η Vichy γιορτάζει και σας χαρίζει ένα υπέροχο κόσμημα της Έλενας Σύρακα

Η Vichy γιορτάζει και σας χαρίζει ένα υπέροχο κόσμημα της Έλενας Σύρακα

Οι best seller σειρές φροντίδας κυκλοφορούν σε συλλεκτικά, vintage κουτιά

Από το 1931 η Vichy γράφει τη δική της, ξεχωριστή ιστορία στην ομορφιά μέσα από την βαθιά τεχνογνωσία, τα μοναδικά οφέλη του Ιαματικού Νερού και την προσήλωση στην υγεία της επιδερμίδας, σε κάθε ηλικία- αξίες στις οποίες μένει πιστή μέχρι σήμερα.

Για να γιορτάσει όλα αυτά τα ομορφα χρόνια, η Vichy έκλεισε τις πιο δημοφιλείς σειρές φροντίδας σε vintage μεταλλικά κουτιά, εμπνευσμένα από την ιστορία της. Κάθε ένα από αυτά μάλιστα, περιέχει δώρο το CapitalSoleilDryTouch – την καθημερινή περιποίηση που συνδυάζει αντηλιακή προστασία και απόλυτο ματ αποτέλεσμα σε ειδική συσκευασία των 30 ml. Και όχι μόνο αυτό: κάθε γυναίκα έχει την ευκαιρία να κάνει δικό της ένα μοναδικό κόσμημα φιλοτεχνημένο αποκλειστικά για τη Vichy από τη γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια, Έλενα Σύρακα.

Εμπνευσμένη από ξεχωριστά αξεσουάρ εποχής και τις ρετρό φιγούρες που πρωταγωνιστούν σε κάθε ένα από τα μεταλλικά κουτιά της Vichy, η Έλενα σχεδίασε μια σειρά από ιδιαίτερα, υπέρκομψα κοσμήματα που κάνουν τη διαφορά σε κάθε εμφάνιση. 100 τυχερές καταναλώτριες θα έχουν την δυνατότητα να κερδίσουν μετά από κλήρωση ένα από αυτά τα συλλεκτικά κοσμήματα και αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία που δεν πρέπει να χασετε!

Εσείς απλά επιλέξτε το συλλεκτικό vintage κουτί που περιέχει τα απαραίτητα για τις ανάγκες της επιδερμίδας σας ανάμεσα στη:

- Συλλεκτική συσκευασία AqualiaThermal (λευκό μεταλλικό κουτί)
Για 48ωρη ενυδατική φροντίδα, με τη δύναμη του ιαματικού νερού της Vichy. Η ευαίσθητη επιδερμίδα ενυδατώνεται σε βάθος, τονώνεται και γίνεται πιο όμορφη από ποτέ.

- Συλλεκτική συσκευασία Idealia (ροζ μεταλλικό κουτί)
Η νέα καθημερινή φροντίδα της Vichy που αντιμετωπίζει τις πρώτες ρυτίδες, συσφίγγει τους πόρους και χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, δημιουργώντας έτσι την ιδανική επιδερμίδα.

- Συλλεκτική συσκευασία Liftactiv (ασημί μεταλλικό κουτί)
H No1 αντιρυτιδική και συσφικτική φροντίδα με δράση στις 4 περιοχές του προσώπου με τις πιο έντονες ρυτίδες. Σε 4 μέρες η επιδερμίδα μεταμορφώνεται ορατά ενώ χαρίζει αποτέλεσμα lifting μεγάλης διάρκειας.

- Συλλεκτική συσκευασία Neovadiol GF (χρυσό μεταλλικό κουτί)
Η Νο 1 αντιγηραντική φροντίδα στο φαρμακείο για την εμμηνόπαυση. Αποτελεσματικότητα στις 3 πιο βασικές ζώνες του προσώπου που εμφανίζουν έντονα συμπτώματα κατά την περίοδο αυτή: ζυγωματικά, λαιμός, περίγραμμα.

Διαβάστε ακομα

Τα μάτια δεν λένε ποτέ ψέμματα!

Τι είναι BB, αέρινο και δίνει την πιο τέλεια, φυσική ματ επιδερμίδα;

Neovadiol Magistral: αυτό που χρειάζεται η ώριμη επιδερμίδα