Giorgio Armani: υπογράφει την πιο όμορφη παλέτα μακιγιάζ της Άνοιξης

Giorgio Armani: υπογράφει την πιο όμορφη παλέτα μακιγιάζ της Άνοιξης

Με εκπληκτικά χρώματα και υφές για το πρόσωπο και τα μάτια

Η ανοιξιάτικη συλλογή μακιγιάζ του Giorgio Armani είναι δροσερή, γεμάτη φωτεινά χρώματα και νέα nudes που τραβούν τα βλέμματα. «Οι γυναίκες επιζητούν μετά μανίας το χρώμα αλλά, ταυτόχρονα, το φοβούνται – τώρα μπορούν επιτέλους να πειραματιστούν με αυτό και να το προσαρμόσουν στις απαιτήσεις τους!» λέει η Linda Cantello, Διεθνής Make Up Artist Giorgio Armani Cosmetics- και πράγματι αυτό ακριβώς συμβαίνει με κάθε ένα από τα προϊόντα της συλλογής.

Λατρέψαμε την παλέτα Bliss για το Πρόσωπο & τα Μάτια, που κυκλοφορεί σε δύο limited edition αρμονίες χρωμάτων. Η παλέτα φιλοξενείται σε μια γυαλιστερή λευκή θήκη δύο επιπέδων, που γλιστρά άνετα στην τσάντα ώστε να έχετε πάντα μαζί σας: το Sheer Blush, που χαρίζει μια θηλυκή λάμψη φρεσκάδας και βελούδινο, βελούδινο, ματ φινίρισμα καθώς και τρεις λαμπερές, μεταξένιες σκιές ματιών που αναμιγνύονται και εφαρμόζονται σε αλλεπάλληλες στρώσεις.

Ειδικά στις σκιές, η Τεχνολογία Color FilTM Satin πάνω στην οποία βασίζεται η σύνθεσή τους, τους δίνει ένα μοναδικό πλεονέκτημα: σε αντίθεση με τις συνηθισμένες σκιές που μπορεί να τρίβονται και να αλλοιώνονται, η τεχνολογία Color-FilTM Satin ενώνει τις πούδρες με ένα κόμμι σαν σιλικόνη. Το χρώμα διαρκεί όλη την ημέρα και παραμένει αψεγάδιαστο, τα σφαιρικά πολυμερή και τα επεξεργασμένα μόρια πέρλας που ενσωματώνει η σύνθεση εξασφαλίζουν αίσθηση άνεσης και λάμψη ενώ η πούδρα γλιστρά πάνω στην επιδερμίδα σαν ελαστικό ύφασμα. Το αποτέλεσμα ένα πιο τολμηρό, πιο φωτεινό μεταξένιο πέπλο για απίστευτα έντονο χρώμα που όμως απλώνεται τέλεια και μένει απόλυτα σταθερό, όσο και αν ανεβαίνει ο υδράργυρος!

Διαβάστε ακόμα

Luminessence BB Fluid: Όλα σε ένα!

Δοκιμάσαμε: Το πιο haute & hot makeup της σεζόν!