Νέο Fructis Miraculous Oil: το λάδι που θα λατρέψουν τα μαλλιά σας!

Νέο Fructis Miraculous Oil: το λάδι που θα λατρέψουν τα μαλλιά σας!

Η Garnier υπογράφει ένα προϊόν που κάνει θαύματα

Τα έλαια φροντίδας έχουν μπει για τα καλά στην ιεροτελεστία περιποίησης των μαλλιών μας και η Garnier μόλις λάνσαρε μια σύνθεση που μεταμορφώνει την τρίχα: το νέο Fructis Miraculous oil, είναι ένα λάδι για όλους τους τύπους μαλλιών, εμπλουτισμένο με το πολύτιμο έλαιο Argan, ειδικά μελετημένο ώστε να χαρίζει λαμπερά και απαλά μαλλιά στη στιγμή.

Το έλαιο Argan είναι ένα από τα it συστατικά της κοσμετολογίας, ιδιαίτερα ευεργετικό για την φροντίδα της επιδερμίδας και των μαλλιών. Αυτό το δώρο της φύσης είναι διαθέσιμο στα εργαστήρια της Garnier χάρη σε συγκεκριμένες βιοτεχνικές, καθώς η ιδιαίτερα απαιτητική και δύσκολη διαδικασία διύλισής του επιτρέπει σε όλες του τις ιδιότητες να διατηρούνται ανέπαφες. Με αυτό το συστατικό πρωταγωνιστή, το Fructis Miraculous oil είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών χάρη στην ανάλαφρη, μη λιπαρή υφή του η οποία απορροφάται σε όλο το μήκος της τρίχας, αποφεύγοντας να βαραίνει τα μαλλιά στις άκρες τους.

Με μία μόνο κίνηση και με λίγες σταγόνες του, τα μαλλιά σας αποκτούν θρέψη, φυσική κίνηση, μοναδική λάμψη, προστασία από τις εξωτερικές επιθέσεις, μεταξένια απαλότητα και ένα διακριτικό αλλά μαγευτικό άρωμα.

Το Fructis Miraculous oil μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας, πριν το λούσιμο, το πιστολάκι αλλά και κάθε φορά που θέλετε να φρεσκάρετε τα μαλλιά σας ενώ είναι μια εξαιρετική επιλογή και για την beachbag, για να κρατήσετε τα μαλλιά σας μεταξένια.

Για να πάρετε μία γεύση από την εμπειρία του Fructis Miraculous oil , δείτε το παρακάτω video.