Δοκιμάσαμε: τη νέα BB Cream της Nivea

Δοκιμάσαμε: τη νέα BB Cream της Nivea

Και μπήκε στη λίστα με τα πιο αγαπημένα μας προϊόντα ομορφιάς

Οι BB Creams ήρθαν ως μια νέα τάση στην κοσμετολογία την προηγούμενη σεζόν όμως αγαπήθηκαν τόσο πολύ που μπήκαν στην καθημερινή ιεροτελεστία περιποίησης της επιδερμίδας μας.

Μόλις, λοιπόν, ήρθε στο γραφείο η νέα BB Cream από τη Nivea δεν περιμέναμε να πάμε στο σπίτι για να τη δοκιμάσουμε. Η Νίκη και εγώ μοιραστήκαμε την ίδια απόχρωση και αμέσως σπεύσαμε να τεστάρουμε τις επιδόσεις της!

Ιλιάδα: Η πρώτη αίσθηση που άφησε στο πρόσωπό μου ήταν η ανακούφιση- το timing της δοκιμής ήταν ιδανικό, καθώς εδώ και λίγες μέρες νιώθω την επιδερμίδα μου να «τραβάει» ελαφρά. Η BB Cream της Nivea, μέσα σε δευτερόλεπτα, άφησε μια πολύ ευχάριστη αίσθηση άνεσης, σα να φόρεσα μια κρέμα εντατικής ενυδάτωσης ! Όπως διάβασα στη συνέχεια, αυτή είναι μια από τις δράσεις της, καθώς βασίζεται στην αποκλειστική τεχνολογία Hydra IQ που αφενός βοηθά στην κυκλοφορία της υγρασίας ανάμεσα στις στοιβάδες της επιδερμίδας αφετέρου διεγείρει την παραγωγή συγκεκριμένων «καναλιών νερού» στην κυτταρική μεμβράνη, τα οποία είναι υπεύθυνα για την ανταλλαγή και μεταφορά του νερού στα κύτταρα της επιδερμίδας.

Νίκη: Εγώ γενικότερα οτιδήποτε είναι πιο κοντά στη φύση, το προτιμώ. H Nivea πάντα μου έδινε αυτή την αίσθηση και πάντα μου άφηνε μία απαλότητα στην επιδερμίδα. Επίσης, ένα προϊόν μπορεί να με κερδίσει όταν δεν με κάνει να αισθανθώ πως με αλλάζει, με μεταμορφώνει και κυρίως με βαραίνει. Δεν χρειαζόμαστε προϊόντα που μας μεγαλώνουν. Χρειαζόμαστε σωστά προϊόντα που μας προσέχουν, που μας δίνουν ενυδάτωση, που μας αναζωογονούν και κυρίως αναδεικνύουν την φυσική μας ομορφιά. Αυτό ακριβώς αισθάνθηκα με την H BB Cream της Nivea. Την φρεσκάδα που πάντα μας δίνει με την πρώτη επαφή η συγκεκριμένη εταιρία χρόνια τώρα και αμέσως ενυδάτωση που πάντα χρειαζόμαστε. Τροφή για το πρόσωπό μου που έχει ανάγκη και μία ελαφριά – διάφανη κάλυψη για ότι μπορεί να με ενοχλεί.

Και οι δυο μας είδαμε το πρόσωπό μας πιο φρέσκο και φυσικά φωτεινό, και το πολύ σημαντικό: δεν είδαμε ούτε ίχνος λιπαρότητας, η αίσθηση ήταν «γυμνής επιδερμίδας» και αυτό είναι ένα από τα δύσκολα τεστ που έχει να περάσει ένα προϊόν φροντίδας για να μπει στη δική μας λίστα με τα αγαπημένα!