Η νέα Total Effects της Olay τα έχει όλα!

Η νέα Total Effects της Olay τα έχει όλα!

Ενυδατική κρέμα και serum συνδυάζονται σε μια έξυπνη φόρμουλα

Είναι το πιο συμπυκνωμένο προϊόν στην οικογένεια total effects, το οποίο καταπολεμά αποτελεσματικά τα 7 σημάδια του χρόνου χωρίς να προσθέτει επιπλέον βήματα.

Ο λόγος για τη νέα total effects Ενυδατική κρέμα + Ορός με στοχευμένους συνδυασμούς συστατικών που αφενός προσφέρουν εντατική ενυδάτωση στην επιδερμίδα αφετέρου δρουν αποτελεσματικά κατά της πρόωρης γήρανσης, με μοναδικό στόχο να εξασφαλίζουν τη νεανικότητα της επιδερμίδας με μία μόνο κίνηση.

«Η νέα Olay total effects Ενυδατική Κρέμα + Ορός είναι η πιο αποτελεσματική μας σύνθεση που καταπολεμά τα 7 σημάδια της γήρανσης. Προσφέρει μια λύση για 7 σημεία, η οποία βοηθά στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, στη βελτίωση της σφριγηλότητας, του τόνου και της υφής της επιδερμίδας, τη μείωση της εμφάνισης των πόρων, της ξηρότητας και της θαμπάδας, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στην προστασία της επιδερμίδα από τη φθορά του ήλιου, με δείκτη προστασίας ευρέου φάσματος SPF 20", εξηγεί η Dr Sian Morris, Επιστημονική Σύμβουλος της Olay.

Χρησιμοποιώντας συστηματικά τη νέα Olay total effects, θα διαπιστώσετε πως απαλύνονται οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες, θα δείτε βελτίωση στη σφριγηλότητα της επιδερμίδας, στο χρωματικό τόνο και την υφή της, μείωση στην εμφάνιση των πόρων, ορατή διαφορά στην ελαστικότητα αλλά και στη λάμψη του προσώπου!

Διαβάστε ακόμα

Νυχτερινό ωράριο

Το πήρες μυρωδιά;

Olay Regenerist Wrinkle Relaxing Complex: Η τελευταία λέξη στην αντιγήρανση