Chubby Sticks... για τα μάτια σας, μόνο!

Chubby Sticks... για τα μάτια σας, μόνο!

Θα τα λατρέψετε με την πρώτη ματιά! 

Τα Chubby Sticks της Clinique είναι από αυτά τα προϊόντα που μίλησαν κατευθείαν στην καρδιά των beauty addicts και από τη στιγμή που λανσαρίστηκαν έχουν μείνει στη λίστα με τα πιο αγαπημένα μας.

Τώρα, η Clinique έρχεται με μια ακόμα έξυπνη ιδέα: μεταμορφώνει το concept του Chubby Stick σε σκιά και φέρνει τη νέα εμμονή στο μακιγιάζ μας! Τα Chubby Stick Shadow Tint for Eyes είναι κρεμώδεις σκιές - "μολύβια", που απλώνονται εύκολα και ομοιόμορφα προσφέροντας σταθερό αποτέλεσμα, χωρίς να μουτζουρώνουν ή να δημιουργούνται πτυχές στο καπάκι των ματιών κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εμπλουτισμένη με την καταπραϋντική Βιταμίνη Ε, η απαλής υφής σύνθεση της σκιάς γλιστρά εύκολα και απαλά στο βλέφαρο, αφήνοντας έντονο χρώμα μεγάλης διάρκειας.

Επιπλέον, είναι στο χέρι σας να "χτίσετε" την ένταση του χρώματος δημιουργώντας από ένα απαλό και φυσικό αποτέλεσμα έως έντονο και εντυπωσιακό. Πριν τη χρήση, απλά περιστρέψτε τη βάση για να εμφανιστεί περισσότερο προϊόν και αφού το εφαρμόσετε, γυρίστε πάλι πίσω για να κλείσετε, τοποθετώντας το μεταλλικό καπάκι.


Τα νέα Chubby Sticks For Eyes θα τα βρείτε σε 8 υπέροχες αποχρώσεις από neutral χρώματα όπως ροζ, βιολετί και μπλε και μάλιστα μπορείτε να τα αναμείξετε μεταξύ τους και να δημιουργήσετε το δικό σας, signature χρώμα!

Διαβάστε ακόμα

Το Chubby Stick της Clinique επιστρέφει... αλλιώς!

Ακόμα καλύτερη επιδερμίδα!

Το Happy in Bloom φέρνει την Άνοιξη