So In Love!

So In Love!

Ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά τα νέα Gloss In Love της Lancôme

Τι θέλουμε από το αγαπημένο μας lip gloss; Να χαρίζει ζουμερό χρώμα και υπέροχη λάμψη στα χείλη μας, να μένει σταθερό αλλά και να τα αγκαλιάζει αφήνοντας μια υπέροχη αίσθηση άνεσης. Όλα αυτά, και πολλά περισσότερα θα τα βρείτε στα νέα lip gloss Gloss In Love της Lancôme, που δοκιμάσαμε και ήδη βάλαμε στο ανανεωμένο νεσεσέρ μας.

Από τις πιο απαλές μέχρι τις πιο pop αποχρώσεις, τα Gloss In Love κινούνται στην παλέτα των πιο trendy χρωμάτων της σεζόν, σε ζωηρά ροζ, πορτοκαλί και φούξια ενώ ανάμεσά τους θα βρείτε και το Just Strass ένα flashy λευκό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με το κραγιόν σας αν θέλετε να μεταμορφώσετε το αποτέλεσμά του.

Στην καρδιά του κάθε lip gloss υπάρχουν pigments νέας γενιάς που δίνουν υπέροχο χρώμα και μικρομόρια mother of pearl για λάμψη στον απόλυτο βαθμό αλλά και εκλεκτά συστατικά που κρατούν τα χείλη απαλά και ενυδατωμένα για 6 ώρες. Όμως το ενδιαφέρον στα Gloss In Love δεν σταματάει μόνο στη σύνθεση: το applicator είναι διπλής όψης, ώστε με ένα βήμα να απλώνετε το gloss με ακριβεια. Η μία πλευρά του είναι σχεδιασμένη με καμπύλες ώστε να εφαρμόζει ακριβώς στο κάτω χείλος και να απλώνει το gloss έτσι ώστε να αναδεικνύει το σχήμα τους και τη λάμψη της φόρμουκας ενώ η άλλη διαθέτει ένα tip υψηλής ακρίβειας για να αναδείξετε το περίγραμμα του άνω χείλους με δεξιοτεχνία makeup artist!

Όσο για την ευωδιά τους, είναι... εθιστική: ένα λαχταριστό κοκτέιλ από βανίλια και φρούτα- υπέροχο!