Dove: Ένα εντελώς διαφορετικό αφρόλουτρο

Dove: Ένα εντελώς διαφορετικό αφρόλουτρο

Με σύνθεση που φροντίζει την ομορφιά της επιδερμίδας και ευωδιές απλά μαγικές!

Το Dove παραμένει εδώ και χρόνια πιστό στην υπόσχεσή του να κάνει τις γυναίκες να νιώθουν όμορφες κάθε μέρα και αυτό το επιτυγχάνει με έναν και μόνο τρόπο: τις προηγμένες συνθέσεις οι οποίες είναι το κοινό στοιχείο όλων των προϊόντων Dove και το κάνουν να ξεχωρίζει.


Τα αφρόλουτρα Dove, βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων των γυναικών σε όλο τον κόσμο και αυτό δεν είναι τυχαίο. Σύμφωνα με εργαστηριακές μελέτες, τα απλά αφρόλουτρα μπορεί να προκαλέσουν φθορά στα εξωτερικά στρώματα της επιδερμίδας, αφαιρώντας ενυδατικά συστατικά και λιπίδια και αλλοιώνοντας τις πρωτεΐνες της επιδερμίδας. Αποτέλεσμα: η επιδερμίδα δεν μπορεί να συγκατήσει την υγρασία της και έχει μεγαλύτερη τάση να εμφανίζει συμπτώματα ξηρότητας όπως φαγούρα και απώλεια λάμψης.


Τα αφρόλουτρα Dove με την προηγμένη τεχνολογία Nutrium Moisture, φροντίζουν για τη μακροχρόνια ομορφιά της, συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα του πιο ήπιου καθαρισμού, μαζί με μια μοναδική σύνθεση ενυδάτωσης που φροντίζει και περιποιείται σε βάθος την επιδερμίδα. Βοηθούν στην προστασία της ισορροπίας της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα, την τροφοδοτούν με λιπίδια και ενυδατικά συστατικά που χάνονται κατά τη διάρκεια του ντους και έτσι συμβάλλουν στο να παραμείνει απαλή, λαμπερή και φυσικά όμορφη!

Όσο για τις ευωδιές τους, φρουτένιες, πουδρέ, βελούδινες, αισθησιακές ή αναζωογονητικές, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε εκείνη που θα λατρέψετε!

Διαβάστε ακόμα

Dove Soap: η πιο απαλή φροντίδα!

Είστε πιο όμορφη από όσο νομίζετε!

Dove: Original προστασία!