Ξεχάστε την αμμωνία! Η Garnier Olia, η πιο επαναστατική βαφή, είναι στα χέρια σας!

Ξεχάστε την αμμωνία! Η Garnier Olia, η πιο επαναστατική βαφή, είναι στα χέρια σας!

Η πρωτοποριακή της φόρμουλα δίνει πλούσιο, λαμπερό χρώμα και μυρίζει υπέροχα! 

Το κεφάλαιο "βαφή μαλλιών" είναι από τα μεγαλύτερα- και πιο δύσκολα- στοιχήματα της beauty industry. Το 2009, η L'Oreal Professionnel, στον χώρο του κομμωτήριου, βρήκε τον τρόπο να αντικαταστήσει το νερό και την αμμωνία ως κυρίαρχα στοιχεία της βαφής, με το λάδι, μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα του συστήματος βαφής και χτίζοντας ποιότητα στα μαλλιά.

Σήμερα η Garnier ενσωματώνει αυτή την τεχνολογία σε μια βαφή για το σπίτι: η Olia είναι η 1η μόνιμη, οξειδωτική βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία, με 60% έλαιο στην σύνθεσή της (στην κρέμα βαφή), η οποία έρχεται να μεταφέρει την εμπειρία του κομμωτηρίου στο σπίτι μας!

Με το σύστημα ODS στην σύνθεση της (Oil Delivery System), η OLIA χαρίζει μέγιστη απόδοση χρώματος, 100% κάλυψη των λευκών μαλλιών, ξάνοιγμα έως 3 τόνους, ιδανική άνεση του τριχωτού της κεφαλής, θέτοντας τα νέα στάνταρ στο χρώμα των μαλλιών. Το χρωματικό αποτέλεσμα της OLIA είναι ζωντανό, πλούσιο, βαθύ, με έντονα ρεφλέ, και βέβαια ομοιογενές χρωματικό αποτέλεσμα στα μαλλιά.

Το σημαντικότερο: για να απολαύσετε αυτή την μέγιστη απόδοση χρώματος δεν χρειάζεται να θυσιάσετε την ποιότητα των μαλλιών σας. Με ειδική σύνθεση ενάντια στην τραχύτητα, το έλαιο της Olia περιβάλλει τα μαλλιά και προστατεύει το λιπιδικό ιστό. Ένα πολυμερές χαρίζει θρέψει στο εσωτερικό και στο εξωτερικό περίβλημα της τρίχας δρώντας ενάντια στην τραχύτητα και ενάντια στην θαμπάδα και έτσι τα μαλλιά γίνονται 35% πιο απαλά σε σχέση με πριν την εφαρμογή και 20% πιο λαμπερά. Ταυτόχρονα, η σύνθεσή της σέβεται την επιδερμίδα του κεφαλιού, καθώς σύμφωνα με τις έρευνες, οι γυναίκες που τη δοκίμασαν ένιωσαν λιγοτερους ερεθισμούς, φαγούρα και τσούξιμο.

Η χρωματική παλέτα της είναι πλούσα, αποτελείται από 22 αποχρώσεις, ανάμεσα στις οποίες είναι βέβαιο πως θα ανακαλύψετε την ιδανική για εσάς. Από εκεί και πέρα, με την Olia είναι βέβαιο πως θα απολαύσετε στο σπίτι μια μοναδική εμπειρία βαφής και θα επιτύχετε ένα αποτέλεσμα εντυπωσιακό σε χρώμα, λάμψη αλλά και ποιότητα μαλλιών!