Ο καλύτερος λόγος για να αγοράσετε ένα serum!

Ο καλύτερος λόγος για να αγοράσετε ένα serum!

Μας τον δίνει αυτό το μήνα η Estee Lauder και αφορά όλες μας! 

Η σύνθεση του νέου Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II της Estee Lauder είναι ένα θαύμα της κοσμετολογίας.

Εκτός από το γεγονός ότι κάθε πρωί θα βλέπετε στον καθρέφτη σας τα αποτελέσματα αυτής της προηγμένης φροντίδας- επιβεβαιώνοντας πως κάνατε την καλύτερη "επένδυση" για την ομορφιά σας- τώρα έχετε έναν ακόμα λόγο να βάλετε στο μπάνιο σας το συγκεκριμένο serum: το Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II κυκλοφορεί σε συλλεκτική έκδοση για την υποστήριξη της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού.

Το διαχρονικό καφέ μπουκάλι του στολίζεται με ένα όμορφο charm bracelet- καρδιά, η οποια εκτός από το signature ροζ χρώμα έχει και μια λεπτομέρεια σε μπλε, που αντιπροσωπεύει το 1% των περιπτώσεων του καρκίνου του μαστού που πλήττει τους άνδρες. Επάνω στο charm είναι χαραγμένο το «Estée Lauder Breast Cancer Awareness 2013», ενθαρρύνοντας τον κόσμο να συμμετέχει ενεργά στην μάχη ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού

Η Προτεινόμενη Λιανική Τιμή του Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II με το charm bracelet είναι η ίδια με αυτήν του κλασσικού Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II- μόνο που με την αγορά του συμβάλλετε στην οικονομική ενίχυση του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ.

Από ό,τι μαθαίνουμε θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό τον Οκτώβριο- σας προτείνουμε να το βάλετε στη λίστα με τις αγορές του επόμενου μήνα, εμείς ήδη το κάναμε!