Μυστικό: Πώς θα κάνετε τα μαλλιά σας να μυρίζουν υπέροχα- όλη μέρα!

Μυστικό: Πώς θα κάνετε τα μαλλιά σας να μυρίζουν υπέροχα- όλη μέρα!

Το δοκιμάσαμε και το λατρέψαμε! 

Συμβαίνει σε όλες μας: μόλις σβήνει η ευωδιά του σαμπουάν, του conditioner ή της μάσκας μας- την ίδια μέρα που λουζόμαστε, τις περισσότερες φορές- ευχόμαστε να υπήρχε ένας τρόπος να φρεσκάρουμε τα μαλλιά μας με μια κινηση.

Αυτή ακριβώς την αποστολή έχει ένα άρωμα μαλλιών, μόνο που είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού τα αρώματα μαλλιών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Σήμερα, όμως, αυτό αλλάζει! Το Mythic Oil, το best seller έλαιο φροντίδας της L'Oreal Professionnel έρχεται σε εκδοχή αρώματος, για τα μαλλιά και το σώμα!

Το Mythic Oil Le Parfum, είναι η νέα κίνηση ομορφιάς, το ιδανικό φινίρισμα αλλά και φρεσκάρισμα για τα μαλλιά οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Η ειδική σύνθεσή του προσφέρει φρεσκάδα, χαρίζει ανάλαφρη θρέψη, προσδίδι μυθική λάμψη και βέβαια αγκαλιάζει τα μαλλιά με μια υπέροχη, ντελικά ευωδιά από μανταρίνι, φραγκοστάφυλλο, άνθη πορτοκαλιάς, βανίλια και καραμέλα- ένα κοκτέιλ εμπνευσμένο από την βασίλισσα Σεμίραμι, η οποία περνούσε ατέλειωτες ώρες στους Κρεμαστούς Κήπους της Βαβυλώνας που έφτιαξε για χάρη της ο βασιλιάς Ναβουχοδονόσορ. Τόσο όμορφα μύριζαν τα μαλλιά της, που έκαναν τον Βασιλιά να την λατρέψει για πάντα!