Ανακαλύψαμε τον απόλυτο προορισμό ομορφιάς και σας τον παρουσιάζουμε! 

Ανακαλύψαμε τον απόλυτο προορισμό ομορφιάς και σας τον παρουσιάζουμε! 

Δεν είναι απλά ένας online beauty προορισμός: είναι ένα έξυπνο concept, μια αξιόλογη ελληνική προσπάθεια, που θα κάνει το ταξίδι σας στον κόσμο της ομορφιάς πιο απολαυστικό από ποτέ!

Το Beautenet.com συνδυάζει την εμπειρία του shopping με ένα διαδραστικό ψηφιακό περιοδικό, μια πρωτότυπη ιδέα που κέντρισε το ενδιαφέρον των beauty addicts στην Ελλάδα και το εξωτερικό, από την πρώτη στιγμή. Εδώ θα βρείτε μία μεγάλη γκάμα καλλυντικών προϊόντων από τα καλύτερα brands της αγοράς, αλλά και όλα τα τελευταία νέα στη μόδα, το μακιγιάζ, την περιποίηση, καθώς και τάσεις, συμβουλές και συνεντεύξεις από ειδικούς του χώρου της ομορφιάς.

Μπαίνοντας στην home page του Beautenet.com θα βρείτε το ψηφιακό περιοδικό –σε ελληνική ή αγγλική έκδοση- όπου μπορείτε "ξεφυλλίζοντας" τα ενημερωμένα ρεπορτάζ ομορφιάς που φιλοξενεί να κάνετε κλικ πάνω στα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν (καλλυντικά, αξεσουάρ και αρώματα) και να τα παραγγείλετε την ίδια στιγμή! Και, φυσικά, μπορείτε πάντα να περιηγηθείτε και να κάνετε shopping από την πλατφόρμα του Beautenet.com. Οι αγορές θα φτάσουν απευθείας στην πόρτα σας μέσα σε κομψές, αρωματισμένες συσκευασίες που και αυτές δίνουν το ξεχωριστό στίγμα του Beautenet.com!

Όμως, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ: πατώντας στην επιλογή «ask the expert» ένας ειδικός είναι στη διάθεσή σας για να απαντήσει στις beauty απορίες σας μέσω e-mail, ενώ μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας και τηλεφωνικά.

Αν πάλι, ενδιαφέρεστε για κάποιο προϊόν που δεν μπορείτε να βρείτε καθώς περιηγείστε στο e-shop, μπορείτε να συμπληρώσετε την ειδική φόρμα και η ομάδα του online καταστήματος θα σας ενημερώσει άμεσα για την διαθεσιμότητά του.

Ο ψηφιακός κόσμος του Beautenet.com είναι υπέροχος, και μόνο ένα κλικ μακριά σας!

link : www.beautenet.com

περιοδικό : www.beautenet.com/?page_id=8073

ask the expert : www.beautenet.com/?page_id=2517

ειδική φόρμα : www.beautenet.com/?page_id=2526