THE ONE – Long Wear: Νέες αφίξεις στο fashion makeup brand!

THE ONE – Long Wear: Νέες αφίξεις στο fashion makeup brand!

Η σειρά Long Wear αποτελείται από υψηλής απόδοσης προϊόντα, που παραμένουν σταθερά όλη την ημέρα, χωρίς να χρειάζεται να διορθώσετε το μακιγιάζ σας. Εγγυημένα αψεγάδιαστη εμφάνιση όλη μέρα!

14 ΜΕΡΕΣ ΕΝΤΟΝΟ ΧΡΩΜΑ!
Με τεχνολογία Expert Gel μπορεί και υπόσχεται μεγάλη διάρκεια, ζωντανό χρώμα που δεν ξεθωριάζει.
Το τελευταίας τεχνολογίας πινέλο του εγγυάται εφαρμογή ακριβείας και τέλειο αποτέλεσμα .
15 λαμπερές αποχρώσεις και 5 σε ζωηρά, καλοκαιρινά χρώματα - 8 ml.

ΜΑΣΚΑΡΑ ΠΟΥ ΑΨΗΦΑ ΚΑΘΕ ΚΙΝΔΥΝΟ!
24 ώρες τέλειες βλεφαρίδες σε όλες τις συνθήκες – υγρασία, βροχή, νερό! Μάσκαρα μεγάλης διάρκειας που χαρίζει πλούσιες, μακριές, όμορφες βλεφαρίδες και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Η καλύτερή σας φίλη για το καλοκαίρι...
8ml

LIP GLOSS ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗΣ!
Ένα LipGloss που ταιριάζει στη ζωή σας! Το νέο Lip Gloss με τεχνολογία LipGrid γίνεται ένα με τα χείλη σας χωρίς να κολλάει. Με ενυδατικά συστατικά, απαλύνει τα χείλη και χαρίζει έντονο χρώμα που διαρκεί 6 ώρες.
8 αποχρώσεις - 5ml.

ΣΤΑΘΕΡΟ ΧΡΩΜΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΕΣΗ – ΚΡΑΓΙΟΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ανάλαφρη υφή, εμπλουτισμένη με ενυδατικά στοιχεία και έλαια για άνεση και ενυδάτωση με διάρκεια 10 ωρών. Η τεχνολογία Lip Grip σταθεροποιεί το κραγιόν σας με συστατικά ανθεκτικά στις αλλοιώσεις για να παραμένει το χρώμα άνετα.. στη θέση του.
10 αποχρώσεις – 1,7g.

ΒΛΕΜΜΑ ΠΟΥ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΙ - ΕΝΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ!
24 ώρες αναλλοίωτη ένταση λόγω των έντονων μικροσωματίδιων που χαρίζουν πλούσιο χρώμα.
Τελειότητα στο maximum λόγω της μαλακής μύτη που χαρίζει περίγραμμα ακριβείας, χωρίς αλλοιώσεις και ατέλειες. Οφθαλμολογικά ελεγμένο.
4 αποχρώσεις – 0,8ml.

THE ONE – Everyday
Εμπλουτίζουμε την αποτελεσματική σειρά προϊόντων μακιγιάζ Everyday για να προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στις καθημερινές σας ανάγκες μακιγιάζ.

GLOW DUO – ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ
Δημιουργήστε εύκολα φωτοσκιάσεις στα ζυγωματικά σας. Σμιλέψτε τα με τη σκούρα απόχρωση και τονίστε τα, δώστε τους λάμψη με την πιο φωτεινή λαμπερή απόχρωση.
3 αποχρώσεις – 4g.