Caviar Therapy Anti-Age: Μια θεραπεία αντιγήρανσης και ανάπλασης!

Caviar Therapy Anti-Age: Μια θεραπεία αντιγήρανσης και ανάπλασης!

Περιποίηση μαλλιών με χαβιάρι από τα καταστήματα Angelopoulos Hair Company

H θεραπεία με χαβιάρι είναι μια ενυδατοθρεπτική και αντιγηραντική θεραπεία, η οποία έχει την ικανότητα να αναζωογονεί και τιθασεύει τα μαλλιά.

Παρέχει λάμψη και απαλότητά, ενώ ελαχιστοποιεί το φριζάρισμα και την ψαλίδα. Από την πρώτη εφαρμογή, διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας για να αναδομήσει της κατεστραμμένης ζώνης, ενυδατώνει τα μαλλιά κάνοντας τα ευκολοχτένιστα διευκολύνοντας το στέγνωμα με πιστολάκι.

Η θεραπεία με χαβιάρι επιτρέπει τη δημιουργία προσαρμοσμένων φόρμουλων ανάλογα με τον τύπο μαλλιών και την ένταση της επιθυμητής θεραπείας.

Συστατικά:
 Εκχυλίσματα χαβιάρι: φυσικά εμπλουτισμένα με αμινοξέα, ιχνοστοιχεία και πρωτεΐνες, αναζωογονούν βαθιά και αναδομούν τα λέπια της τρίχας. Η περιεκτικότητα σε ιώδιο ανανεώνει και δυναμώνει τα μαλλιά, εμποδίζοντας την τριχόπτωση.
 Προβιταμίνη Β5 και βιταμίνη Ε. Αυτές οι βιταμίνες παίζουν έναν καθοριστικό ρόλο στην ομορφιά και την υγεία των μαλλιών. Δημιουργούν ένα προστατευτικό φιλμ γύρω απο τα μαλλιά ενώ τα δυναμώνουν. Τα λέπια μαλακώνουν, τα μαλλιά γίνονται πιο λαμπερά και δυνατά. Έπισης έχουμε ένα ηρεμιστικό αποτέλεσμα στο τριχωτό της κεφαλής και καταπραύνουν την φαγούρα.

Πληροφορίες:

www.angelopouloshair.gr

Καταστήματα:

1) Ξάνθου 6, Κολωνάκι
, Τηλ: 2167005747
2) Κολωκοτρόνη 9 & Γκίνης 6, Χαλάνδρι, Τηλ: 2106811990
3) Τατοιού 73 & Χαριλάου Τρικούπη, Κηφισία, Τηλ:2108070187