Σμίλευση σώματος και μείωση της κυτταρίτιδας… στο σπίτι αποκλειστικά από την Κωτσόβολος!

Σμίλευση σώματος και μείωση της κυτταρίτιδας… στο σπίτι αποκλειστικά από την Κωτσόβολος!

Μέσω της πρωτοποριακής συσκευής Silk'n Silhouette™ κατά της κυτταρίτιδας, η Κωτσόβολος αλλάζει τα δεδομένα της αγοράς στα προϊόντα ομορφιάς

Η Κωτσόβολος, η Νο1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, καινοτομεί για ακόμα μία φορά στον τομέα της ομορφιάς, λανσάροντας αποκλειστικά στα καταστήματά της, τη νέα, πρωτοποριακή συσκευή Silk'n Silhouette™, για την απόκτηση σφριγηλής σιλουέτας και σφιχτών καμπυλών, για χρήση στο σπίτι.

Η νέα συσκευή Silhouette, προϊόν της επιτυχημένης σειράς προϊόντων περιποίησης Silk'n, ήρθε για να εμπλουτίσει τη γκάμα των προϊόντων "Beauty at Home" της Κωτσόβολος και να γίνει ο απόλυτος σύμμαχος της κάθε γυναίκας. Μέσω της επαναστατικής τεχνολογίας HT™ (Home Tightening), καταφέρνει να συνδυάσει 3 ισχυρές πηγές ενέργειας:

1. Διπολική ενέργεια ραδιοσυχνοτήτων RF, για βαθιά σύσφιξη των ιστών και μείωση της κυτταρίτιδας,
2. Φωτεινή ενέργεια LED, για ανανέωση και ανάπλαση,
3.Υπέρυθρη θερμική ενέργεια IR, για βελτίωση της υφής του δέρματος.

Με κλινικά αποδεδειγμένη δράση, η συσκευή συνιστάται από τους δερματολόγους για όλες τις περιοχές του σώματος που επηρεάζονται από την ηλικία, το βάρος ή άλλες αιτίες. Με μεγάλη ευκολία στη χρήση, διαθέτει 3 λειτουργίες θεραπείας (RELAX, FIRM και TIGHT), μέσω των οποίων, επιτυγχάνονται επαγγελματικά αποτελέσματα.

Από σήμερα όλες οι γυναίκες μπορούν να χαρούν ένα λαμπερό, υγιές και σφριγηλό δέρμα, στο σπίτι τους και με απόλυτη ασφάλεια χάρη στο επαναστατικό Silk'n Silhouette™. Η διάθεσή του γίνεται αποκλειστικά στα καταστήματα Κωτσόβολος.

Η Κωτσόβολος βρίσκεται στα ακόλουθα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης:

Facebook - www.facebook.com/Kotsovolos
Twitter - twitter.com/KotsovolosOn
You Tube - www.youtube.com/user/Kotsovolosgreece
Google Plus - plus.google.com

Επιπλέον πληροφορίες και νέα σχετικά με την εταιρεία είναι διαθέσιμα και στην εταιρική ιστοσελίδα corporate.kotsovolos.gr