Karin Herzog: Αυτά είναι τα προϊόντα ομορφιάς που λατρεύουν οι stars!

Karin Herzog: Αυτά είναι τα προϊόντα ομορφιάς που λατρεύουν οι stars!

Από την Ελβετία, με αγάπη

Η μάχη με τον χρόνο ξεκινάει από νωρίς και η νίκη είναι θέμα σωστής στρατηγικής και επιλογής των κατάλληλων «συμμάχων». Αυτό το γνωρίζουν καλά οι stars που, αν και διαθέτουν DNA πολλών αστέρων, δεν αφήνουν την επιδερμίδα τους στην τύχη της. Απόδειξη: οι πιο λαμπερές γυναίκες της showbiz, και η Δούκισσα του Cambridge, ορκίζονται στα ελβετικά προϊόντα Karin Herzog που είναι κορυφαία στην αντιγηραντική φροντίδα, και όχι μόνο.

Αποτέλεσμα της ιατρικής έρευνας του διεθνούς φήμης ερευνητή - γιατρού Dr Paul Herzog, αυτά τα προϊόντα έφεραν την επανάσταση στην κοσμετολογία, και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο: ο Dr Herzog διαπίστωσε πως η γήρανση του δέρματος οφείλεται στην βαθμιαία μείωση της οξυγόνωσης στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας- φανταστείτε πως τα κύτταρά μας βρίσκονται σε μια κατάσταση «ασφυξίας» όταν δεν οξυγονώνονται σωστά - και αυτό δείχνει αμέσως στο πρόσωπό μας!

Όμως ο Dr. Herzog βρήκε και τη λύση: το ενεργό οξυγόνο και οι βιταμίνες, αυτό το ευεργετικό κοκτέιλ που όταν διεισδύει στο δέρμα, τρέφει τα κύτταρα, διεγείρει τη δραστηριότητά τους, και έτσι αναπλάθει και ανανεώνει την επιδερμίδα προστατεύοντας τη νεανικότητα και τη λάμψη της.

Η γκάμα των προϊόντων Karin Herzog είναι μεγάλη, για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας, όμως εμείς επιλέξαμε τα πιο αγαπημένα μας για το καλοκαίρι τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα! Κρατήστε σημειώσεις:

Oxygen Sun: Η ιδανική προετοιμασία της επιδερμίδας για τον ήλιο ή το Solarium! Το ενεργό οξυγόνο που περιέχει, ενδυναμώνει τη δράση της μελανίνης ώστε να παράγεται πιο εύκολα και να διοχετεύεται με ομοιόμορφο τρόπο στο δέρμα. Παράλληλα, η υγρασία που παρασύρει στους ιστούς αποκαθιστά τον ιδρώτα που χάνεται κάτω από τον ήλιο ενώ το κοκτέιλ των συστατικών είναι έτσι μελετημένο ώστε να σας βοηθάει να αποκτήσετε γρήγορα ένα ομοιόμορφο, χρυσαφένιο χρώμα που διαρκεί.
Vita-A-Apricot: Σε αυτή την πλούσια κρέμα ανάπλασης, το ενεργό οξυγόνο συνδυάζεται με την ουδέτερη βιταμίνη Α και το λάδι βερίκοκου, το οποίο απαλύνει και τρέφει ακόμα και τα πιο κουρασμένα, άτονα δέρματα, έχει σημαντικές αντιγηραντικές, αντιοξειδωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες. Η Vita-A-Apricot, με 2% οξυγόνο, χαρίζει στην επιδερμίδα μια υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας, αναζωογόνησης και προστασίας, και την αγκαλιάζει σαν δεύτερο δέρμα.
Vita –A-Kombi 3: Θεραπεία στοχευμένης δράσης, ιδανική για την επιστροφή από τις διακοπές, όπου ο ήλιος έχει αφήσει τα σημάδια του στην επιδερμίδα. Πανάδες, βαθιές ρυτίδες, μαύρα στίγματα, διεσταλμένοι πόροι, ακμή, μπαίνουν στο στόχαστρο της Vita-A-Kombi 3, και ο συνδυασμός 3% οξυγόνου, Βιταμίνης Α και Ε, κάνει θαύματα στην αποκατάσταση, ανάπλαση, εξισορρόπηση και τον καθαρισμό του δέρματος.
ApricotOil: Ο ήλιος είναι μια από τις βασικές αιτίες οξειδωτικό στρες και αυτό το μεταξένιο λαδάκι θα σας φανεί πολύτιμο χειμώνα-καλοκαίρι. Το βερικοκέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνες και πολυακόρεστα οξέα, έχει αντιγηραντικές και αναζωογονητικές ιδιότητες και απορροφάται τέλεια από την επιδερμίδα- plus, αποτελεί το τέλειο «δίδυμο» με την Vita-A-Apricot για ολοκληρωμένη φροντίδα.
Silhouette 4%: Μια από τις ελάχιστες κρέμες αδυνατίσματος που δεν περιέχει καφεΐνη και συντηρητικά. Δεν υπερβάλλουμε καθόλου ότι είναι μία από τις καλύτερες κρέμες σύσφιξης σώματος και κυτταρίτιδας που κυκλοφορεί στην αγορά. Έχει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε οξυγόνο από όλα τα προϊόντα KarinHerzog, 4%, ώστε να διαπερνά τα σημεία του σώματος όπου η επιφάνεια του δέρματος είναι ανομοιόμορφη και το λίπος έχει εγκατασταθεί. Μέσω της οξυγονικής πίεσης, προκαλεί μικρομασάζ ανάμεσα στις στοιβάδες του δέρματος διασπώντας τα λιποκύτταρα και τονώνοντας τη μικροκυκλοφορία.

Είναι μοναδική αφού με τη διεισδυτική της δύναμη εκτοξεύει οξυγόνο βαθιά στους ιστούς και με αυτόν τον τρόπο το λίπος αποβάλλεται. Και με εκπληκτικά αποτελέσματα με την επιδερμίδα να συσφίγγεται και να επανακτά ζωτικότητα λάμψη και βελούδινη χροιά!

Αυτό το καλοκαίρι κάντε τη διαφορά στην επιδερμίδα σας με προϊόντα Karin Herzog!

karin herzog collage 15 07