Τα πάντα για το concealer από τον make-up artist Γιάννη Σίσκο

Τα πάντα για το concealer από τον make-up artist Γιάννη Σίσκο

Επιλέξτε τη σωστή απόχρωση, εφαρμόστε το σωστά, μάθετε τα μυστικά του και θα ανακαλύψετε ότι είναι το πιο μαγικό προϊόν του μακιγιάζ.

«Επιλέξτε concealer στον ίδιο τόνο με το foundation ή μισό τόνο πιο φωτεινό από αυτό» λέει ο make-up artist Γιάννης Σίσκος. «Αν έχετε σακούλες κάτω από τα μάτια, επιλέξτε concealer στον ίδιο τόνο με την απόχρωση του foundation. Η επιλογή πιο ανοιχτής απόχρωσης concealer, για επιπλέον φωτεινότητα, θα τονίσει το πρόβλημα αντί να το καλύψει» εξηγεί o Γιάννης.


«Εφαρμόστε το προϊόν στην εσωτερική γωνία του ματιού, όπου υπάρχει η διχρωμία» συμβουλεύει ο Γιάννης. «Μικρή ποσότητα concealer στην εξωτερική γωνία του ματιού ίσως είναι απαραίτητη για να καλύψουμε τυχόν διχρωμίες, όπως για παράδειγμα αυτή που σχηματίζεται από το δάκρυ του ύπνου» συμπληρώνει.


«Εκτός από την κάλυψη μαύρων κύκλων, το concealer είναι ιδανικό για την κάλυψη ατελειών, ερυθρότητας ή ευρυαγγείας π.χ. στα πτερύγια της μύτης» προτείνει ο Γιάννης Σίσκος.


Άλλη μία χρήση του είναι «να εφαρμοστεί και στο άνω βλέφαρο για να βοηθήσει στη σταθερή εφαρμογή της σκιάς» συμπληρώνει «αρκεί η υφή του να είναι μη λιπαρή».


Τέλος, μπορεί να βοηθήσει για να αλλάξει τους όγκους του προσώπου σε ένα πολύ στενό πρόσωπο. «Σε αυτήν την περίπτωση εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα concealer στο κέντρο του μετώπου και του πηγουνιού, ώστε να δώσετε λίγο πλάτος» λέει ο Γιάννης Σίσκος.