Με μία μόνο κίνηση δώστε νέα αίσθηση στο δέρμα σας

Με μία μόνο κίνηση δώστε νέα αίσθηση στο δέρμα σας

To επαναστατικό Silk-épil 7 Dual Epilator, σε συνδυασμό με την αποτριχωτική τεχνολογία της Gillette Venus, σας προσφέρει υπέροχο και απαλό δέρμα, που διαρκεί για εβδομάδες! Εκμεταλλευτείτε το.

Αυτό το καλοκαίρι, απολαύστε δέρμα λείο και απαλό με τη νέα αποκάλυψη της Braun: την πρώτη αποτριχωτική συσκευή διπλής δράσης, το Silk-épil 7 Dual Epilator, που συνδυάζει, για πρώτη φορά, το υπέροχο, μεταξένιο αποτέλεσμα και την ευκολία που προσφέρει το ξύρισμα με τα προϊόντα της σειράς Gillette Venus, με τη μεγάλη διάρκεια που προσφέρει η αποτρίχωση με Silk – Epil.

Το μυστικό της επιτυχίας του είναι η αποτριχωτική κεφαλή που αφαιρεί από τη ρίζα τρίχες τόσο μικρές, όσο ένας κόκκος άμμου πριν περάσει η αποτριχωτική λεπίδα, η οποία ολοκληρώνει τη διαδικασία απομακρύνοντας τις τελευταίες επίμονες τρίχες.

Είναι ειδικά σχεδιασμένο για χρήση στο νερό, ώστε να γίνει μέρος της τακτικής σας περιποίησης και να προσφέρει την πιο εύκολη και άνετη αποτρίχωση που έχετε ζήσει. Η αποτρίχωση με τη χρήση νερού, επιτρέπει στο δέρμα να μαλακώνει και να ηρεμεί με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιείται ο πόνος.

Έτσι, με μια απλή κίνηση, το δέρμα γίνεται ακόμη πιο μεταξένιο, και έχετε το αποτέλεσμα που ανυπομονείτε να αποκτήσετε. Για τέλειο αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε το Silk-épil 7 Dual Epilator, σε συνδυασμό με το Gel Venus SatinCare της Gillette.