Μυστικά για να γίνετε ένα με τη φύση

Μυστικά για να γίνετε ένα με τη φύση

Τα αρώματα των αφρόλουτρων Le Petit Marseillais, σας φέρνουν πιο κοντά στη φύση. Για να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη ακολουθήστε τις οδηγίες τους για ένα απολαυστικό μπάνιο.

Για απόλυτη χαλάρωση γεμίστε τη μπανιέρα. Το μπάνιο σας είναι μια στιγμή απόλαυσης και χαλάρωσης μετά από μια κουραστική μέρα, και μπορεί να γίνει μια εμπειρία που σας προσφέρει απρόοπτα οφέλη, εφόσον ακολουθείτε ορισμένες συμβουλές:

•Ηρεμία: Πρώτον, κλείστε το τηλέφωνο και απενεργοποιήστε το κινητό σας. Στη συνέχεια φτιάξτε το ιδανικό σκηνικό: ανάβοντας κεριά γύρω από τη μπανιέρα, ένα αρωματικό στικ και παίζοντας απαλή μουσική.

•Θερμοκρασία: Η επιλογή της θερμοκρασίας είναι σημαντική. Ένα χαλαρωτικό μπάνιο είναι μεταξύ 34οC και 38οC (δεν πρέπει ποτέ να υπερβαίνει τους 39οC). Σε αυτή τη θερμοκρασία, το νερό μας καταπραΰνει, χαλαρώνει και ανακουφίζει από πόνους. Η ζεστή θερμοκρασία ανοίγει τους πόρους και βοηθά στην αφαίρεση των τοξινών.

•Διάρκεια: Ένα μπάνιο κάνει καλό, με την προϋπόθεση ότι η διάρκειά του είναι ανάλογη με τις ανάγκες του οργανισμού. Μην παραμείνετε πάνω από 20 λεπτά μέσα στο μπάνιο.